Spar - Folder van 12.12.2019 tot 26.12.2019 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 36 pagina's van de Spar folder, geldig van 12.12.2019 tot 26.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ingrediënten
1 flespompoen
flespompoen
100 gram bulgur
per stuk
400 gram kikkererwten
1 granaatappel
à
150 gram spinazie
1rode ui
1 eetlepel balsamicoazijn
1 theelepel komijnpoeder
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel chilipoeder
2 eetlepels olijfolie
peterselie
bereiden
=;
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de pompoen door midden in de
425 jaar? laat je legprimantie zien
«18 jaar verkepen wij geen slcohe
le
lengte en haal met een lepel de zaden en
9
draden eruit. Smeer depompoen aan de
‘à
snijkant in met olijfolie en bak de pompoen
40 minuten in de oven. Maak ondertussen
Favorite
Er
de bulgur volgens de gebruiksaanwijzing
alle varianten
0
op de verpakking. Giet de kikkererwten af
x
en meng met de olijfolie, paprikapoeder,
FAVORIT
=
=:
FAVORITE
komijnpoeder en chilipoeder. Bak de
u
kikkererwten 30 minuten in de oven.
æs
Bak de spinazie kort in 1 eetlepel olijfolie
op middelhoog vuur. Snijd de ui in halve
maantjes en bak deze 15 minuten in 1
|
eetlepel olijfolie en balsamicoazijn op
middel-laag vuur. Haal de pitjes uit de
granaatappel. Meng in een saladekom de
Rn
Pr
bulgur, geroosterde kikkererwten, 3/4 van
ve
de granaatappelpitjes, spinazie en ui. Hol
de pompoen uit als deze is afgekoeld, laat
nog ongeveer 1 em langs de randen op de
Fe
se
B
ee
bodem zitten. Vul de uitgeholde pompoen
à
'
met het bulgur mengsel. Serveer met de
+
granaatappelpitjes en blaadjes peterselie.
cz
Et
NE
sl
CA
HR
w
<
Ed
5
3
Kr
4
me 7
+
a
4
>
…
ur
5
cl
6
rp
4
El
#
{|
©
.
+
éÆ
nt
"A