Spar - Folder van 12.12.2019 tot 26.12.2019 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 36 pagina's van de Spar folder, geldig van 12.12.2019 tot 26.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ingrediënten

1 flespompoen

flespompoen

100 gram bulgur

per stuk

400 gram kikkererwten

1 granaatappel

à

150 gram spinazie

1rode ui

1 eetlepel balsamicoazijn

1 theelepel komijnpoeder

1 theelepel paprikapoeder

1 theelepel chilipoeder

2 eetlepels olijfolie

peterselie

bereiden

=;

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de pompoen door midden in de

425 jaar? laat je legprimantie zien

«18 jaar verkepen wij geen slcohe

le

lengte en haal met een lepel de zaden en

9

draden eruit. Smeer depompoen aan de

‘à

snijkant in met olijfolie en bak de pompoen

40 minuten in de oven. Maak ondertussen

Favorite

Er

de bulgur volgens de gebruiksaanwijzing

alle varianten

0

op de verpakking. Giet de kikkererwten af

x

en meng met de olijfolie, paprikapoeder,

FAVORIT

=

=:

FAVORITE

komijnpoeder en chilipoeder. Bak de

u

kikkererwten 30 minuten in de oven.

æs

Bak de spinazie kort in 1 eetlepel olijfolie

op middelhoog vuur. Snijd de ui in halve

maantjes en bak deze 15 minuten in 1

|

eetlepel olijfolie en balsamicoazijn op

middel-laag vuur. Haal de pitjes uit de

granaatappel. Meng in een saladekom de

Rn

Pr

bulgur, geroosterde kikkererwten, 3/4 van

ve

de granaatappelpitjes, spinazie en ui. Hol

de pompoen uit als deze is afgekoeld, laat

nog ongeveer 1 em langs de randen op de

Fe

se

B

ee

bodem zitten. Vul de uitgeholde pompoen

à

'

met het bulgur mengsel. Serveer met de

+

granaatappelpitjes en blaadjes peterselie.

cz

Et

NE

sl

CA

HR

w

<

Ed

5

3

Kr

4

me 7

+

a

4

>



ur

5

cl

6

rp

4

El

#

{|

©

.

+

éÆ

nt

"A