Spar - Folder van 20.02.2020 tot 04.03.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Spar folder, geldig van 20.02.2020 tot 04.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2 personen 25 minuten

in 25 minuutjes

ingrediënten

200000000000000000000000000

roerbakschotel van spruitjes,

400 gram spruitjes

kipdijfilet, krieltjes en ananas

2kipdijfilets

scheutje zonnebloemolie

4 -V2 ananas

4 eetl. sweet chilisaus

300 gram voorgekookte krieltjes

versgemalen peper

zout

ke

bereiding

Snijd de onderkant van de spruitjes, verwijder

eventuele minder mooie blaadjes en snijd

doormidden. Snijd de schil van de ananas, haal er de

harde kern uit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd

E

de kipdijfilets in stukjes. Verwarm in een hapjespan

een scheut zonnebloemolie en bak er de kipdijfilet in

aan. Voeg de spruitjes toe en laat op een niet te hoog

ke)

vuur smoren. Voeg de krieltjes toe, zet het vuur iets

7

hoger en laatongeveer 7 minuten zachtjes bakken.

F2

se





Voeg de ananas en de chilisaus toe, schep goed door

e

en laat nog enkele minuten bakken op een laag pitje.

Breng het geheel eventueel op smaak met zout en

peper.

nd

ece

>

nn ic |

©

À

it

P

Ei

ie

5

Br

DT mme

enen

€?

N

NI}

We

Marques

3

=

er

de Caceres

Ha

Ts

alle varianten

fles 750 ml

GE

I

bijvoorbeeld crianza

van 9.59 voor 8.59

je

©

91

_—

99 @SPAR

99

za

kipdijfilet

spruiten

© 27

per 250 gram

zak 500 gram