Coop - Folder van 02.12.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 2

Hier is pagina 2 van 32 pagina's van de Coop folder, geldig van 02.12.2019 tot 08.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
>
RER
VA
ef
dé
= ®
8
4
x
à
Romige preisoep
Ingrediënten
« 600 gram prei
« 1 laurierblaadje
«2 eetlepels olie
« L eetlepel bloem,
« L theelepel Provencaalse
« 1 liter kippenbouillon
kruiden
« 200 milliliter kookroom
Bereid
® Houd een handje fijngesneden prei achter om mee te
garneren en fruit de rest van de prei in de olie, samen
met de Provengaalse kruiden en het laurierblaadje.
© voeg de bloem toe en roerbak even mee.
® Giet er de kippenbouillon op, roer goed door
en laat circa 10 minuten koken.
æ
© Verwijder het laurierblaadje en pureer de soep.
® Voeg 200 ml kookroom toe en laat nog enkele
minuten doorkoken. Breng de soep op smaak met
zout en peper.
Prei
A
m
Ba Os miniten © coopnupreisoep
uns
+
à
Qu
®
N
N
N
“2
=
\
2
=>
ZEE
“
À
7
=
MATE
/
\
zn
er
>
he
à
à
&
BEN
Zoete
1
1
! Alle uien, sjalotten
0-27
aardappelen
: of knoflook in net
zak 1 kilo
2e 12°
| pernet
04-207