Coop - Folder van 02.12.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 32 pagina's van de Coop folder, geldig van 02.12.2019 tot 08.12.2019.

Hier is pagina 2 van 32 pagina's van de Coop folder, geldig van 02.12.2019 tot 08.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 02.12.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 2
> RER VA ef dé = ® 8 4 x à Romige preisoep Ingrediënten « 600 gram prei « 1 laurierblaadje «2 eetlepels olie « L eetlepel bloem, « L theelepel Provencaalse « 1 liter kippenbouillon kruiden « 200 milliliter kookroom Bereid ® Houd een handje fijngesneden prei achter om mee te garneren en fruit de rest van de prei in de olie, samen met de Provengaalse kruiden en het laurierblaadje. © voeg de bloem toe en roerbak even mee. ® Giet er de kippenbouillon op, roer goed door en laat circa 10 minuten koken. æ © Verwijder het laurierblaadje en pureer de soep. ® Voeg 200 ml kookroom toe en laat nog enkele minuten doorkoken. Breng de soep op smaak met zout en peper. Prei A m Ba Os miniten © coopnupreisoep uns + à Qu ® N N N “2 = \ 2 => ZEE “ À 7 = MATE / \ zn er > he à à & BEN Zoete 1 1 ! Alle uien, sjalotten 0-27 aardappelen : of knoflook in net zak 1 kilo 2e 12° | pernet 04-207
Coop - Folder van 02.12.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 2