Coop - Folder van 02.12.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 32 pagina's van de Coop folder, geldig van 02.12.2019 tot 08.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

>

RER

VA

ef



= ®

8

4

x

à

Romige preisoep

Ingrediënten

« 600 gram prei

« 1 laurierblaadje

«2 eetlepels olie

« L eetlepel bloem,

« L theelepel Provencaalse

« 1 liter kippenbouillon

kruiden

« 200 milliliter kookroom

Bereid

® Houd een handje fijngesneden prei achter om mee te

garneren en fruit de rest van de prei in de olie, samen

met de Provengaalse kruiden en het laurierblaadje.

© voeg de bloem toe en roerbak even mee.

® Giet er de kippenbouillon op, roer goed door

en laat circa 10 minuten koken.

æ

© Verwijder het laurierblaadje en pureer de soep.

® Voeg 200 ml kookroom toe en laat nog enkele

minuten doorkoken. Breng de soep op smaak met

zout en peper.

Prei

A

m

Ba Os miniten © coopnupreisoep

uns

+

à

Qu

®

N

N

N

“2

=

\

2

=>

ZEE



À

7

=

MATE

/

\

zn

er

>

he

à

à

&

BEN

Zoete

1

1

! Alle uien, sjalotten

0-27

aardappelen

: of knoflook in net

zak 1 kilo

2e 12°

| pernet

04-207