Coop - Folder van 02.12.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 32 pagina's van de Coop folder, geldig van 02.12.2019 tot 08.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EX

Et

=

Leve:

ET

XX

sas

EX

Leve:

ml

*

RE

Alle vlees

er

op schaal met

30% groenten

Es

boomstammen,

runderhamburger,

5

varkenssateschnitzel,

gehakt cordon bleu,

gehakt zigeunerschnitzel

per pak

A

219-390

17-210

oe

oe

ee

Ds

N

+

EXT

#.

Leve:

zen

vi

ss

45-18

Hachee, rib- of braadlappen

per 100 gram

05

14

is

7

è

és

Scharrel

kipkluifjes

of-wings

nr

naturel of gekruid

Fr

per 100 gram

oel

jso

Hachee

Ingrediënten

« 1 kilo runderriblappen

« 1 eetlepel bruine

basterdsuiker

« 2 eetlepels bloem

«2 eetlepels boter

» 2 eetlepels rodewijnazijn

+ 500 gram uien

« 15 sneeën bruinbrood

x CS

« 2 laurierblaadjes

« 530 ml donkerbruin bier

(Croma,

Bereid

(Croma

we

@ Schud de blokjes vlees om met de bloem en wat zout.

® Verwarm de boter en bak het vlees in porties rondom

aan. Schep het uit de pan en fruit in het overgebleven

bakvet de uien op lage stand in circa 5 minuten zacht.

® Doe al het vlees weer terug in de pan en voeg de rest

van de ingrediënten toe. Roer alles door en breng aan,

de kook.

@ Sluit dan de pan en zet de warmtebron laag.

| 2

S

UI

Laat het vlees in circa 2,5 uur gaar stoven.

Breng op smaak met versgemalen peper.

Tip: Lekker met mosterd, zilveruitjes en kruimige

Croma

ARS

aardappelen.

vloeibaar

99

2 flessen à 450 ml

20 minuten +

® coop.nl/hachee

150 minuten stooftij

‘combineren mogelijk

Be

(9

us

EU

taan de

nd

co