Coop - Folder van 02.12.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 5

Hier is pagina 5 van 32 pagina's van de Coop folder, geldig van 02.12.2019 tot 08.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EX
Et
=
Leve:
ET
XX
sas
EX
Leve:
ml
*
RE
Alle vlees
er
op schaal met
30% groenten
Es
boomstammen,
runderhamburger,
5
varkenssateschnitzel,
gehakt cordon bleu,
gehakt zigeunerschnitzel
per pak
A
219-390
17-210
oe
oe
ee
Ds
N
+
EXT
#.
Leve:
zen
vi
ss
45-18
Hachee, rib- of braadlappen
per 100 gram
05
14
is
7
è
és
Scharrel
kipkluifjes
of-wings
nr
naturel of gekruid
Fr
per 100 gram
oel
jso
Hachee
Ingrediënten
« 1 kilo runderriblappen
« 1 eetlepel bruine
basterdsuiker
« 2 eetlepels bloem
«2 eetlepels boter
» 2 eetlepels rodewijnazijn
+ 500 gram uien
« 15 sneeën bruinbrood
x CS
« 2 laurierblaadjes
« 530 ml donkerbruin bier
(Croma,
Bereid
(Croma
we
@ Schud de blokjes vlees om met de bloem en wat zout.
® Verwarm de boter en bak het vlees in porties rondom
aan. Schep het uit de pan en fruit in het overgebleven
bakvet de uien op lage stand in circa 5 minuten zacht.
® Doe al het vlees weer terug in de pan en voeg de rest
van de ingrediënten toe. Roer alles door en breng aan,
de kook.
@ Sluit dan de pan en zet de warmtebron laag.
| 2
S
UI
Laat het vlees in circa 2,5 uur gaar stoven.
Breng op smaak met versgemalen peper.
Tip: Lekker met mosterd, zilveruitjes en kruimige
Croma
ARS
aardappelen.
vloeibaar
99
2 flessen à 450 ml
20 minuten +
® coop.nl/hachee
150 minuten stooftij
‘combineren mogelijk
Be
(9
us
EU
taan de
nd
co