Coop - Folder van 02.12.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 32 pagina's van de Coop folder, geldig van 02.12.2019 tot 08.12.2019.



Coop Folder 02.12.2019

Hier is pagina 5 van 32 pagina's van de Coop folder, geldig van 02.12.2019 tot 08.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Coop - Folder van 02.12.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 5

EX Et = Leve: ET XX sas EX Leve: ml * RE Alle vlees er op schaal met 30% groenten Es boomstammen, runderhamburger, 5 varkenssateschnitzel, gehakt cordon bleu, gehakt zigeunerschnitzel per pak A 219-390 17-210 oe oe ee Ds N + EXT #. Leve: zen vi ss 45-18 Hachee, rib- of braadlappen per 100 gram 05 14 is 7 è és Scharrel kipkluifjes of-wings nr naturel of gekruid Fr per 100 gram oel jso Hachee Ingrediënten « 1 kilo runderriblappen « 1 eetlepel bruine basterdsuiker « 2 eetlepels bloem «2 eetlepels boter » 2 eetlepels rodewijnazijn + 500 gram uien « 15 sneeën bruinbrood x CS « 2 laurierblaadjes « 530 ml donkerbruin bier (Croma, Bereid (Croma we @ Schud de blokjes vlees om met de bloem en wat zout. ® Verwarm de boter en bak het vlees in porties rondom aan. Schep het uit de pan en fruit in het overgebleven bakvet de uien op lage stand in circa 5 minuten zacht. ® Doe al het vlees weer terug in de pan en voeg de rest van de ingrediënten toe. Roer alles door en breng aan, de kook. @ Sluit dan de pan en zet de warmtebron laag. | 2 S UI Laat het vlees in circa 2,5 uur gaar stoven. Breng op smaak met versgemalen peper. Tip: Lekker met mosterd, zilveruitjes en kruimige Croma ARS aardappelen. vloeibaar 99 2 flessen à 450 ml 20 minuten + ® coop.nl/hachee 150 minuten stooftij ‘combineren mogelijk Be (9 us EU taan de nd co

Coop - Folder van 02.12.2019 tot 08.12.2019 - Pagina 5