Dirk - Folder van 05.07.2020 tot 02.08.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 05.07.2020 tot 02.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Im
f U
H
|
11
TETE
|
a
À
HOOFDGERECHT| 4 PERSONEN | 30 MIN.
HE
|
N
1
PORTOB
ATARI LITE TR
ur BEEMSTER OUD 30+ ;
1
takjes rozemarijn
* 4groentebroodijes spinazie
li
(4)
Oa Ke Made le
|
takjes
ou
4 el olijfolie
+ 50 g botersla
/
4 portobello”
* 20 g milde kiemgroenten
je 3 rode uien
+ bakkwastje
» aluminiumfolie
(a plakjes Beemster Oud 30+
h
EED
ze zkh Ny
Verwarm de oven voor op 200 °C‚‚Haal-de:
blaadjes van de kruiden en snijd ze heel
fijn. Meng met 2 el olie, versgemalen.
7
dé
peperen zout naar smaak.
Veeg de portobello’s
indien
—
nodig schoon met keukenpapier.
4
en bestrijk ze aan beide kanten
/
met behulp van een bakkwastje
met de kruidenolie. Pak ze in
in aluminiumfolie en laat in
1
15-20 minuten (afhankelijk
van de grootte) gaar worden
in de oven. Leg ze met de
N
bolle kant naar onder in
de oven.
„
Snijd ondertussen de
a
uien in zo dun moge-
|
=
D?"
IS
lijke ringen. Verhit de rest
J
#
van de olie op laag vuur
in een grote koekenpan
en fruit hierin de uien tot
pe
N
de portobello's gaar zijn.
he A
Vouw het folie open en
-
leg op elke portobello een
Sf
2
plakje kaas.
s,
Verwarm de
laatste
2
5 minuten de groente-
|
broodjes bij de portobello's
in de oven zodat de kaas
kan smelten:
Snijd de broodjes gedeeltelijk
open, bestrijk de binnenkant
met mosterd en verdeel de sla over:
de broodjes en leg in elk broodje een
portobello. Verdeel de uien eroversen
BEEMSTER
garneer met de kiemgroenten.