Dirk - Folder van 05.07.2020 tot 02.08.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 05.07.2020 tot 02.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Im

f U

H

|

11

TETE

|

a

À

HOOFDGERECHT| 4 PERSONEN | 30 MIN.

HE

|

N

1

PORTOB

ATARI LITE TR

ur BEEMSTER OUD 30+ ;

1

takjes rozemarijn

* 4groentebroodijes spinazie

li

(4)

Oa Ke Made le

|

takjes

ou

4 el olijfolie

+ 50 g botersla

/

4 portobello”

* 20 g milde kiemgroenten

je 3 rode uien

+ bakkwastje

» aluminiumfolie

(a plakjes Beemster Oud 30+

h

EED

ze zkh Ny

Verwarm de oven voor op 200 °C‚‚Haal-de:

blaadjes van de kruiden en snijd ze heel

fijn. Meng met 2 el olie, versgemalen.

7



peperen zout naar smaak.

Veeg de portobello’s

indien



nodig schoon met keukenpapier.

4

en bestrijk ze aan beide kanten

/

met behulp van een bakkwastje

met de kruidenolie. Pak ze in

in aluminiumfolie en laat in

1

15-20 minuten (afhankelijk

van de grootte) gaar worden

in de oven. Leg ze met de

N

bolle kant naar onder in

de oven.



Snijd ondertussen de

a

uien in zo dun moge-

|

=

D?"

IS

lijke ringen. Verhit de rest

J

#

van de olie op laag vuur

in een grote koekenpan

en fruit hierin de uien tot

pe

N

de portobello's gaar zijn.

he A

Vouw het folie open en

-

leg op elke portobello een

Sf

2

plakje kaas.

s,

Verwarm de

laatste

2

5 minuten de groente-

|

broodjes bij de portobello's

in de oven zodat de kaas

kan smelten:

Snijd de broodjes gedeeltelijk

open, bestrijk de binnenkant

met mosterd en verdeel de sla over:

de broodjes en leg in elk broodje een

portobello. Verdeel de uien eroversen

BEEMSTER

garneer met de kiemgroenten.