Dirk - Folder van 21.03.2021 tot 27.03.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 40 pagina's van de Dirk folder, geldig van 21.03.2021 tot 27.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

FA

alm

mei

Smunen

A

Ken

B

A

he

77

Je

oe

inland en

>

usten bij GT

ke

m af tot in

u

erse kruiden

angs de k

a

o

||

Zalm leeft !

egt SO)

planten:

yJsland, ©

en voort te

Verse dille, peterselie en bieslook doen het

om

ich in rivier

en zou

twatervis

Europa:

B

oet-

perfect met zalm. Je koopt ze bij ons al

Het i

s dus sen ie

is in Naad

voor slechts € 0,99 cent per bakje!

geten V)

Zal

mis de meestge

MW

nt het bi

evat veel omeen

ezond,

Het is erg g!

en

is rijk aan

vitamine Aen &-

x

11

w

=

lt En

=}

7

(0

4

ll

Te en

=

“> >

>>

I

à

AN

2

Roerei met gerookte zalm

Mix 3 eieren in een kom en verhit

&

ae

Ye)

zalm

ef

N

een koekenpan op middelhoog vuur

Dan



JE

Le

met een klontje boter. Voeg het ei

toe en roer met een spatel tot het

N

PS

begint te stollen. Voeg dan gesneden

gerookte zalm toe. Roer en bak het

à

ei verder tot het nèt gaar is. Lekker

op toast met verse dille, bieslook en

zwarte peper.

Zalmbagel met roomkaas

Snijd een vers afgebakken bagel

ie

doormidden en besmeer beide

N

|

Hr

DE



Er

helften met roomkaas en fijngehakte

ie

bieslook. Beleg de onderste helft

u

ii

in

met dungesneden avocado, plakjes

ns

Li

gerookte zalm, een theelepel

se

kappertjes, en bestrooi met peper

id

Wil je zalm met een lekker

en zout.

a

et

5

TT,

knapperig korstje? Bak dan eens

dl

ij

een zalmfilet op de huid in een

Nt

RE

al

koekenpan en gebruik een gelijk

Ir

de

|

deel boter en olijfolie. poor de

N

7

ee

olijfolie wordt het vet goed heet

ht

en schroeit de huid van de zalm

5

Snel dicht. pe boter doe

st

|

à

je erbij

ta:

|

voor de lekkere smaak.

Ih

a

AN



Mi

:

M

Ns;

tn,

nt

h pan

à

bi

a

ana

N

4

ah

a

Li ad au à Th