Dirk - Folder van 21.03.2021 tot 27.03.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 40 pagina's van de Dirk folder, geldig van 21.03.2021 tot 27.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FA
alm
mei
Smunen
A
Ken
B
A
he
77
Je
oe
inland en
>
usten bij GT
ke
m af tot in
u
erse kruiden
angs de k
a
o
||
Zalm leeft !
egt SO)
planten:
yJsland, ©
en voort te
Verse dille, peterselie en bieslook doen het
om
ich in rivier
en zou
twatervis
Europa:
B
oet-
perfect met zalm. Je koopt ze bij ons al
Het i
s dus sen ie
is in Naad
voor slechts € 0,99 cent per bakje!
geten V)
Zal
mis de meestge
MW
nt het bi
evat veel omeen
ezond,
Het is erg g!
en
is rijk aan
vitamine Aen &-
x
11
w
=
lt En
=}
7
(0
4
ll
Te en
=
“> >
>>
I
à
AN
2
Roerei met gerookte zalm
Mix 3 eieren in een kom en verhit
&
ae
Ye)
zalm
ef
N
een koekenpan op middelhoog vuur
Dan
€
JE
Le
met een klontje boter. Voeg het ei
toe en roer met een spatel tot het
N
PS
begint te stollen. Voeg dan gesneden
gerookte zalm toe. Roer en bak het
à
ei verder tot het nèt gaar is. Lekker
op toast met verse dille, bieslook en
zwarte peper.
Zalmbagel met roomkaas
Snijd een vers afgebakken bagel
ie
doormidden en besmeer beide
N
|
Hr
DE
“
Er
helften met roomkaas en fijngehakte
ie
bieslook. Beleg de onderste helft
u
ii
in
met dungesneden avocado, plakjes
ns
Li
gerookte zalm, een theelepel
se
kappertjes, en bestrooi met peper
id
Wil je zalm met een lekker
en zout.
a
et
5
TT,
knapperig korstje? Bak dan eens
dl
ij
een zalmfilet op de huid in een
Nt
RE
al
koekenpan en gebruik een gelijk
Ir
de
|
deel boter en olijfolie. poor de
N
7
ee
olijfolie wordt het vet goed heet
ht
en schroeit de huid van de zalm
5
Snel dicht. pe boter doe
st
|
à
je erbij
ta:
|
voor de lekkere smaak.
Ih
a
AN
“
Mi
:
M
Ns;
tn,
nt
h pan
à
bi
a
ana
N
4
ah
a
Li ad au à Th