Dirk - Folder van 21.03.2021 tot 27.03.2021 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 40 pagina's van de Dirk folder, geldig van 21.03.2021 tot 27.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

id

u

‚Bam ERS

GEST



Le"

ss

>:

fi]

m

qu

qu

Wil ji je Pasen he

FSi

EE

are

feesterij

Dan is het ti

ker maken?

ijd voor b

ubbelsı

Deze Pinot Gri

igio

Di

Noorden Vi

_

il

gio’spü

an Italie,

uit Vene:

Mt uit het

te zijn. Mouss,

Serende

Precies

ge

“a

Aperitief te dri

” is a

nken eni

kom als

|

=

“ergens tussen

de

Oud op zijn best

de.

Fe

raden is perfect

/

U

Æ

[

ak

ur

\

ei

EL

ARE

Il

zZ

AN

®

ef

æ.

9

rb

2

SIN

€ Origo

£

GRI



3

Be

te

MILLESIMATO BRUT

Nid

on

L

>

man)

En

3

Sogbet

Bk

a

A

NOK

Citroen

ied

Zelf lekkere scroppino maken

2

=

u de

27)

b

Scroppino (eigenlijk sgroppino) wordt

Voor 4 glazen scroppino

Wat ga je doen

traditioneel gedronken tussen twee

500 ml Pinot Grigio spumante

Klop het sorbetijs los in een grote kom

gangen in, om je smaakpapillen te

100 ml wodka

en mix beetje bij beetje de wodka en

resetten zodat je het volgende gerecht

1 limoen

spumante door het ijs. Roer rustig

weer helemaal fris kan proeven

1 lepel sorbet-

ER?

door tot de drank is opgenomen en

Dit noem je een ‘spoom

citroenijs

schenk de scroppino dan in hoge

glazen. Garneer met een schijfje

0

limoen en geniet ervan!

5