Dirk - Folder van 21.03.2021 tot 27.03.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 40 pagina's van de Dirk folder, geldig van 21.03.2021 tot 27.03.2021.

Hier is pagina 23 van 40 pagina's van de Dirk folder, geldig van 21.03.2021 tot 27.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 21.03.2021 tot 27.03.2021 - Pagina 23
id u ‚Bam ERS GEST — Le" ss >: fi] m qu qu Wil ji je Pasen he FSi EE are feesterij Dan is het ti ker maken? ijd voor b ubbelsı Deze Pinot Gri igio Di Noorden Vi _ il gio’spü an Italie, uit Vene: Mt uit het te zijn. Mouss, Serende Precies ge “a Aperitief te dri ” is a nken eni kom als | = “ergens tussen de Oud op zijn best de. Fe raden is perfect / U Æ [ ak ur \ ei EL ARE Il zZ AN ® ef æ. 9 rb 2 SIN € Origo £ GRI 1© 3 Be te MILLESIMATO BRUT Nid on L > man) En 3 Sogbet Bk a A NOK Citroen ied Zelf lekkere scroppino maken 2 = u de 27) b Scroppino (eigenlijk sgroppino) wordt Voor 4 glazen scroppino Wat ga je doen traditioneel gedronken tussen twee 500 ml Pinot Grigio spumante Klop het sorbetijs los in een grote kom gangen in, om je smaakpapillen te 100 ml wodka en mix beetje bij beetje de wodka en resetten zodat je het volgende gerecht 1 limoen spumante door het ijs. Roer rustig weer helemaal fris kan proeven 1 lepel sorbet- ER? door tot de drank is opgenomen en Dit noem je een ‘spoom citroenijs schenk de scroppino dan in hoge glazen. Garneer met een schijfje 0 limoen en geniet ervan! 5
Dirk - Folder van 21.03.2021 tot 27.03.2021 - Pagina 23