Dirk - Folder van 21.03.2021 tot 27.03.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 40 pagina's van de Dirk folder, geldig van 21.03.2021 tot 27.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
id
u
‚Bam ERS
GEST
—
Le"
ss
>:
fi]
m
qu
qu
Wil ji je Pasen he
FSi
EE
are
feesterij
Dan is het ti
ker maken?
ijd voor b
ubbelsı
Deze Pinot Gri
igio
Di
Noorden Vi
_
il
gio’spü
an Italie,
uit Vene:
Mt uit het
te zijn. Mouss,
Serende
Precies
ge
“a
Aperitief te dri
” is a
nken eni
kom als
|
=
“ergens tussen
de
Oud op zijn best
de.
Fe
raden is perfect
/
U
Æ
[
ak
ur
\
ei
EL
ARE
Il
zZ
AN
®
ef
æ.
9
rb
2
SIN
€ Origo
£
GRI
1©
3
Be
te
MILLESIMATO BRUT
Nid
on
L
>
man)
En
3
Sogbet
Bk
a
A
NOK
Citroen
ied
Zelf lekkere scroppino maken
2
=
u de
27)
b
Scroppino (eigenlijk sgroppino) wordt
Voor 4 glazen scroppino
Wat ga je doen
traditioneel gedronken tussen twee
500 ml Pinot Grigio spumante
Klop het sorbetijs los in een grote kom
gangen in, om je smaakpapillen te
100 ml wodka
en mix beetje bij beetje de wodka en
resetten zodat je het volgende gerecht
1 limoen
spumante door het ijs. Roer rustig
weer helemaal fris kan proeven
1 lepel sorbet-
ER?
door tot de drank is opgenomen en
Dit noem je een ‘spoom
citroenijs
schenk de scroppino dan in hoge
glazen. Garneer met een schijfje
0
limoen en geniet ervan!
5