Dirk - Folder van 01.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 25


Hier is pagina 25 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2019 tot 31.10.2019.



Dirk Folder 01.10.2019

Hier is pagina 25 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.10.2019 tot 31.10.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 01.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 25

Bietenbrownie: wssendoortje 12 tis 20m 20 mn naa oven) 500 gekookte bieten enso boter az oaren 100 bloem m1 zie bakpoe 3 ot cacaopoecnr roo g uier an vander es nodig staatie bokblk, vokgeoier 1 Verwarm de oven voorop 190 C.Hast dees ut de vorpaking en vang ht sap op Verwijder de schi heweer de be tenor pear metde statmier 2 Verwarm de zoer ineen stolpan Hak, de pur chocnade grot ensmel in de warme boter Kop de seren lesen meng. doorde nietenouree Voeg de chocolade oon car goed door 3.Zeelde boem. het bakpoedaren cacaopaader boven oen kom en meng de muteren oon mespunt zouterdoor Scrap het bite chocolademengsel orde oom. Schaap he mer uithet vane {soie on meng oor hat bietenmongsol & Hek de pecanroten gol. Sekaed ret batik mat bakpapier Sctep hetbeslag ms vorm en besticoi metde pecanno- tn. Bak de brownies ‘n ongeveer 40 inten gaar Neem uitde oven en haat skosen. Haalda brom na 10 minsten te vormen laat verder alkoeden. 5 Hek de wu erocdlade get en amat ingen tom boven aen pan kokend water subairmare. Zee onellerheden ut hel berersap en mang hetdoor de gesmo tanchocoase Sanank de croclade over devonne. OE nooldgeecht personen 30 min 500 g gekochte beer es roentes knatsook uz mastkruiden en kanaeatkje zonde ure (en stongelcroongres aso g miirietjes moo mikotoemer. 1 Side beten en snijd in reries Pol ‘ensnooer do u Polde wentes krotoct. ‘nani fin Doede bitan maan ruime pan met dit bodem en ze nat onder 2 Voeg de ui toe met de notock, de cur moeder en de maslauden Sleek nat Kananstotje en lrertlad azen de be en. Kraus de stengel cvoengrasenleg er con kroep a Voeg mee master oe aan de bieten 2 Breng aan de kook en toc mas ten oplaag var Vong de kitjes en de kokeamek ts en warm op lg vaar goed dear Brerg op smak met zou en SOES Tot Te OUTER nee waan Geste Cardeoray Tarte tatin met bietjes, lanen perscnen 30 min (+ S0 min oventje (pks voomboteniaderdesg 7 vieren ew) rog vers tijm (oki 206) mzsolfoie osn ouer 50 boter kamertemperatuur) 125 g genk, laken naturel (ol menu nodig: vonde ovenschaal ‘stminlumtee 1 Verwarm de oven voor op 200 Lan ‘oops baderdeag ontdoeien Schi de bejs en rijd zei partjes. Pelde rode vien en snid zo arn van elijk lr maatols de bietjes. is de blaasjes vanda es tim 2 log de bees on weninde ovenschaal ‘en meng mat 2 cole belamscoazi Zeetepeis olle. peper en ven beej zot Gaara groente md oven 15 mina ten voor Naam de etl overschaal eoven 3 vaar ineen steeban met dikte ‘bodem op laag vaarde suiker me 1 cele ‘petwater Wacht te skr elermaals ‘gesmolten en een gouden karamel aat Ze hat var it an voeg daens ‘bakomeonzin on de boter toe. Roer ao lag vur door tat en pale, Vloebare haram. Voeg een este imiandias tag an schenk nn overachaal overde jes en vien. Dek de overschat el met ‘stamnamlase onze 15 mint ten moven Spit aten aan komme en koo hat geo 1e. Han de ovanschan ‘eprioum uit de oven, vewider hat oi ‘neg de veren bladerdeeg opde ‘scraa Druk sv aan an voorw de an ‘een om Bestrijk het bladerdeeg met can kwastje met egeelen gaar dette tart ‘gedurende tat 20 minuten nde oven Neem uitde oven an lant IO minuten ‘atogien. Sri indien nodig meten mes hat adardeng ls vanda rn van de ‘overscnaat Lag een groot rand bot ‘omdorseboven 0 de aaron koer do taan om ophet bard 8 verdeel de geterkeas overde vies ‘eneg er wat bind verse tim op wanen Rea Fess Dirk 25

Dirk - Folder van 01.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 25