Jumbo - Folder van 19.03.2025 tot 25.03.2025 - Pagina 19


Hier is pagina 19 van 20 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 19.03.2025 tot 25.03.2025.



Jumbo Folder 19.03.2025

Hier is pagina 19 van 20 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 19.03.2025 tot 25.03.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Jumbo - Folder van 19.03.2025 tot 25.03.2025 - Pagina 19

LE » ze = Cr > Mi 4 4 Ei Fr Beo Mao 029 pet peur € LA à Probeer ook eens met deze tortilla varianten x F P £ CA 99 B qumbos scH PER PERSOON VANAF & PERSONEN EP à rg ar en % ge GROENTES OEP = MEXICAANSE Jumbo's Nacho Chips Zak 150 gram INGREDIËNTEN BEREIDINGSWIJZE 1 Zrodeuien &1 prei Snijd de uien en preiinhalve ringen Verhit de zonnebloemolie in krop ijsbergsla de panen bak de preienui met de Tel zonnebloemolie komijnen chilipoeder gedurende 4 min. Voeg de tomatenpuree toe en wek % tl gemalen komijn &% chilipoeder bak 2 min. aan. 2» A 1blikje tomatenpuree (4 709) 250 gsperziebenen Voeg 1 water, de sperziebonen 4 enhetboullonblokjetoe.Breng 1 groentebouillonblokje aandekook en laat 8min.zachtjes : 1blik kidneybonen (à 420g) koken. de 4 100 gcrème fraîche & 170 tortllachips RE Laat de kidneybonenuitiekken, x en à a, voeg ze toe aan de soep en warm Li d fi ij het gerecht. nog 2 min. door SE a Verdeelde soep overde borden, garneer metde crème fraicheen serveer met de tortilachips A 99 BE à Be (Whapoptafel 4e 4 PER PERSOON eN VANAF & PERSONEN ee zac JUMBO wv Kr

Jumbo - Folder van 19.03.2025 tot 25.03.2025 - Pagina 19