Jumbo - Folder van 22.01.2025 tot 28.01.2025 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 18 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 22.01.2025 tot 28.01.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

22

1.

Fr

di

NS

z

2

Vet

+ iN

WINTER

>.

je >

dés

LS

1

IN

Ke

À

TILL IT

RDAPPELS

MET ATJAR EN CR

BRAUN

u

EME Bu

à \

KOKEN MET

Ze

PER PERSOON

VANAF à PERSONEN

Pe

Varieever

lekkeron los

ES,

ES

PR

IETJE RENDANG

ET ATJAR

au

INGREDIENTEN

BEREIDINGSWIJZE

500 G RIBLAPPEN

AD SNUD DE RIBLAPPEN IN BLOKES VAN 1% BI TR. CH.

LS

sen)

2EL WOKOLE

2) VERHIT DE OLE IN EEN BRAADPAN EN BAK HET VLEES IN 4-5 MIN.

25%

RONDOM AAN. VOEG DE BOEMBOE TOE EN BAK 1 MIN. MEE.

95 G BOEMBOE RENDANG

VOEG 300 ML WATER TOE EN LAAT 3 UUR OP LAAG VUUR

{SUDDEREN MET HET DEKSEL OP DE PAN TOT HET VLEES MALS IS.

PROEFKORTING

1KG VERSE FRIET VOORGEBAKKEN

s

=

Geldi

400 G JUMBO'S ATJAR

MET BAKPAPIER EN VERDEEL ER DE FRIET

VERWARM DE OVEN VOOR TOT 200 °C. BEKLEED EEN BAKPLAAT

van wo 22 t/m di 4 feb 2025

BAK DE FRET IN 30 MIN. KNAPPERIG.

‘VERDEEL DE FRIET OVER & BORDEN EN SCHEP ERDE

Jumbo's atjar, kimchi of ingelegde rode ui

RENDANG OP. SERVEER MET DE JUMBOS ATJAR.

Uit de koeling per verpakking 244-2

JUMBO