Jumbo - Folder van 22.01.2025 tot 28.01.2025 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 18 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 22.01.2025 tot 28.01.2025.



Jumbo Folder 22.01.2025

Hier is pagina 13 van 18 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 22.01.2025 tot 28.01.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Jumbo - Folder van 22.01.2025 tot 28.01.2025 - Pagina 13

22 1. Fr di NS z 2 Vet + iN WINTER >. je > dés LS 1 IN Ke À TILL IT RDAPPELS MET ATJAR EN CR BRAUN u EME Bu à \ KOKEN MET Ze PER PERSOON VANAF à PERSONEN Pe Varieever lekkeron los ES, ES PR IETJE RENDANG ET ATJAR au INGREDIENTEN BEREIDINGSWIJZE 500 G RIBLAPPEN AD SNUD DE RIBLAPPEN IN BLOKES VAN 1% BI TR. CH. LS sen) 2EL WOKOLE 2) VERHIT DE OLE IN EEN BRAADPAN EN BAK HET VLEES IN 4-5 MIN. 25% RONDOM AAN. VOEG DE BOEMBOE TOE EN BAK 1 MIN. MEE. 95 G BOEMBOE RENDANG VOEG 300 ML WATER TOE EN LAAT 3 UUR OP LAAG VUUR {SUDDEREN MET HET DEKSEL OP DE PAN TOT HET VLEES MALS IS. PROEFKORTING 1KG VERSE FRIET VOORGEBAKKEN s = Geldi 400 G JUMBO'S ATJAR MET BAKPAPIER EN VERDEEL ER DE FRIET VERWARM DE OVEN VOOR TOT 200 °C. BEKLEED EEN BAKPLAAT van wo 22 t/m di 4 feb 2025 BAK DE FRET IN 30 MIN. KNAPPERIG. ‘VERDEEL DE FRIET OVER & BORDEN EN SCHEP ERDE Jumbo's atjar, kimchi of ingelegde rode ui RENDANG OP. SERVEER MET DE JUMBOS ATJAR. Uit de koeling per verpakking 244-2 JUMBO

Jumbo - Folder van 22.01.2025 tot 28.01.2025 - Pagina 13