Jumbo - Folder van 22.01.2025 tot 28.01.2025 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 18 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 22.01.2025 tot 28.01.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
22
1.
Fr
di
NS
z
2
Vet
+ iN
WINTER
>.
je >
dés
LS
1
IN
Ke
À
TILL IT
RDAPPELS
MET ATJAR EN CR
BRAUN
u
EME Bu
à \
KOKEN MET
Ze
PER PERSOON
VANAF à PERSONEN
Pe
Varieever
lekkeron los
ES,
ES
PR
IETJE RENDANG
ET ATJAR
au
INGREDIENTEN
BEREIDINGSWIJZE
500 G RIBLAPPEN
AD SNUD DE RIBLAPPEN IN BLOKES VAN 1% BI TR. CH.
LS
sen)
2EL WOKOLE
2) VERHIT DE OLE IN EEN BRAADPAN EN BAK HET VLEES IN 4-5 MIN.
25%
RONDOM AAN. VOEG DE BOEMBOE TOE EN BAK 1 MIN. MEE.
95 G BOEMBOE RENDANG
VOEG 300 ML WATER TOE EN LAAT 3 UUR OP LAAG VUUR
{SUDDEREN MET HET DEKSEL OP DE PAN TOT HET VLEES MALS IS.
PROEFKORTING
1KG VERSE FRIET VOORGEBAKKEN
s
=
Geldi
400 G JUMBO'S ATJAR
MET BAKPAPIER EN VERDEEL ER DE FRIET
VERWARM DE OVEN VOOR TOT 200 °C. BEKLEED EEN BAKPLAAT
van wo 22 t/m di 4 feb 2025
BAK DE FRET IN 30 MIN. KNAPPERIG.
‘VERDEEL DE FRIET OVER & BORDEN EN SCHEP ERDE
Jumbo's atjar, kimchi of ingelegde rode ui
RENDANG OP. SERVEER MET DE JUMBOS ATJAR.
Uit de koeling per verpakking 244-2
JUMBO