Lidl - Folder van 07.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 32 pagina's van de Lidl folder, geldig van 07.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ks

À

De

I er

ee

Eu et

wur

ki

A

ED

Kn

LE

ze

adsl

ie

B

ES

a a

*

i

m

Kr”

en.

wi

7

er

B

rue)

fi

x

-

|

>, TS

De

N



Ed

en

N

=

Ne

ar

es

Dr

pu

pt

à

En

pi

É

Fe.

R

VOORGERECHT 8% 4 PERS. Ö20 MIN. + WACHTTIJD 1 NACHT

2

7

PNT

N

#4



N

ll

M

2

Mt

A

Gi

if

fi

0)

/

fi

DU)

(ll

I

Een

2

fi

/

N

ne

um

ET

il

HU

LE CU

Ik

Ki

Ay

IR

\

vi

ET WAR

GRI

HR

;

on

Ie

ON

jn

ol

Ri

Ya

KCA

INGREDIENTEN

BEREIDINGSWIJZE

ed!

AN

11

+ 8 eieren

vi

* Kook de eieren 8 minuten, laat ze schrikken

QUES

ee Ai arrete

DECO

onder koud stromend water en pel ze direct.

Griekse yoghurt, mosterd, dille en citroenrasp

+ 150.9 warmgerookte zal

Im

n

+ Hak de bieten in kleine stukjes en stop ze samen

met een staafmixer tot een gladde mouse.

ENT Se ng

Breng op smaak met zout en peper.

DRE!

REE CCE ET

met water zodat de eieren helemaal onder staan.

+ Serveer de r0ze eieren met de mousse en

Dr

#

Laat de kom een nacht afgedekt in de koelkast

verdeel de overgehouden gerookte zalm over

+ 1 biologische citroen, geraspt

marineren.

de eieren. Presenteer de roze eieren in kransjes

+ Zout en peper

DN Nan at

FE UE En TC

+ 8 takjes rozemariin

marinade en dep ze droog met keukenrol. Snij

Pistachenootjes.

BEREN

de bovenkant en een heel dun plakje van de

fijngehakt

NR en zet ze rechtop op

een schaal.

DONC

» Staafmixer

RER HM