Lidl - Folder van 07.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 32 pagina's van de Lidl folder, geldig van 07.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HOOFDGERECHT 8% 4 PERS. (® 25 MIN. + 30 MIN. OVENTIJD
OVENZALM
MET ZOETE AARDAPPEL KERSTBOOMTORENTJES
INGREDIENTEN
N
#4
« 600 g oven zalmfilet met pesto
DUR
&
>
Er
ki
NEEN
BEE ON CU
CPE EN
CE
89
+ 200 g verse pesto
« Va rode ui, gesnipperd
ie
+ 100 g kruidenroomkaas
+ 10 g peterselie, grofgesneden
=
Ea ch nl
+ 2el azin
Cr
MCE
Eat
wf
UPS ETES
DES
\
+ Zout en peper
D
NS
NS
RR
os
RA
BEREIDINGSWDZE
{
>
+ Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ks
» Bereid de oven zalmfilet volgens de
B,
re
28
aanwijzing op de verpakking.
af
a
en,
%
Snij de zoete aardappelen in plakjes van
Y.cm en kook ze vervolgens 2 minuten.
EA
Verdeel de plakjes gekookte zoete
aardappel over een plank om iets te
me
A
Iaten afkoelen.
LC,
Kook de doperwtjes Iminuut en giet
Se
Eel
Ur)
vervolgens af. Meng de doperwtjes met
Ss
a
SE
de verse pesto, roomkaas, citroenrasp en
&
à
hg
het -sap en de helft van de geraspte kaas.
- À
Breng op smaak met zout en peper.
nnd
RR
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Maak 8 torentjes van zoete aardappel.
Le
&
door de zoete aardappelplakjes op
A
elkaar te stapelen en steeds een lepel
doperwtenpesto ertussen te smeren.
=
à
7.
2
Bestrooi de torentjes vervolgens met de
ee
rest van de geraspte kaas en takjes
A
(A ee
BR
tijm. Rooster de zoete aardappeltorentjes
sE
20 minuten in de voorverwarmde oven.
Meng de snacktomaten met rode ui,
=
peterselie, azifn en honing en breng
se
=
op smaak met zout en peper.
&
er
Serveer de ovenzalm met de zoete
Fi
EA
tomatensalsa.
=
Tip: decoreermet verse groene kruiden.
Ding
WHOLE
ned
an
COUKED
OVENZALMFILET
=
Alt rond
re
LOBSTER
de.
KABELJAUWFILET
LA
2
u
ral
OVENZALMFILET
m
&
È
Hoi
Ee
We
3
:
”
£
ks
Ean
£
?
NT
À
Coins |
a
2608
x
Ovenzalmfilet | 2 stuks
Hele kreeft
49
Kabeljauwfilet | 2 stuks
99
ETES
49
PACE TS ON EI EEE
Kabeljauw in kreeftensaus
DUT CE eeen
© 2609
met gamalen en zeekraal.
OEE
ingevroren hele
3509
gekookte kreeft
uit Canada.
19,
Es
2%
Re
x je KG
+ nb}. à
CN RE
N
1
Br.
ME
RE; 2
Et nd
Trans
Date
Le