Lidl - Folder van 26.11.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 32 pagina's van de Lidl folder, geldig van 26.11.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VE

a

un

ba bend

Fr

EN

Eu

we ht

Lai

LD ai

À

A

EI

NN

REZ

En

Est

an %

En

2

Mer

wer

had

EE

D

ME,

LES IE de bi

%

ie

À

|

=

Ns

N

Fr «

\

pe.

#

€ a

à

> 5

7

ER

4

un

>

mA

ej

ER

En

pe

F

re

3

ne

j

VOORGERECHT- #84 PERS. (20 MIN. + WACHTTIID 1 NACHT

ij

JA)

PT

(5

AN

Y

1

hi

ri

ii

5

if

17

A

ij

/

1

NN

I

l

4

R

E

(4

R

3

IN

Wr

H

MR

AN.

In

X

MET Pi

WT

Pit

#41

U k

im

nd a

voor var D

iid

7

REM

N

4

N

rn

a

}

INGREDIENTEN

BEREIDINGSWIIZE

pl

+ 8 eieren

A

ENE PETE

ETEN we ANNAE

DEET

onder koud stromend water en pel ze direct.

Griekse yoghurt, mosterd, dille en citroenrasp

+ 150 g warmgerookte zalm

+ Hak de bieten in kleine stukjes en stop ze samen

met een staafmixer tot een gladde mousse.

BRE rt

Eea

Breng op smaak met zout en peper.

DRE!

met water zodat de eieren helemaal onder staan.

+ Serveer de r0ze eieren met de mousse en

TT

:

Laat de kom een nacht afgedekt in de koelkast

verdeel de overgehouden gerookte zalm over

+ 1 biologische citroen, geraspt

ELC

de eieren. Presenter de roze eieren in kransjes

+ Zout en peper

OP CCC ET UT à

FE RUE En ur Ci

+ 8 takjes rozemarin

'marinade en dep ze droog met keukenrol.Snij

Pistachenootjes.

BER IEER

de bovenkant en een heel dun plakje van de

Bee

fijngehakt

onderkant van de eieren en zet ze rechtop op

een schaal.

+ Staafmixer

‚©

en OE SEE TEAN 6% EU

PGA