Lidl - Folder van 26.11.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 32 pagina's van de Lidl folder, geldig van 26.11.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VE
a
un
ba bend
Fr
EN
Eu
we ht
Lai
LD ai
À
A
EI
NN
REZ
En
Est
an %
En
2
Mer
wer
had
EE
D
ME,
LES IE de bi
%
ie
À
|
=
Ns
N
Fr «
\
pe.
#
€ a
à
> 5
7
ER
4
un
>
mA
ej
ER
En
pe
F
re
3
ne
j
VOORGERECHT- #84 PERS. (20 MIN. + WACHTTIID 1 NACHT
ij
JA)
PT
(5
AN
Y
1
hi
ri
ii
5
if
17
A
ij
/
1
NN
I
l
4
R
E
(4
R
3
IN
Wr
H
MR
AN.
In
X
MET Pi
WT
Pit
#41
U k
im
nd a
voor var D
iid
7
REM
N
4
N
rn
a
}
INGREDIENTEN
BEREIDINGSWIIZE
pl
+ 8 eieren
A
ENE PETE
ETEN we ANNAE
DEET
onder koud stromend water en pel ze direct.
Griekse yoghurt, mosterd, dille en citroenrasp
+ 150 g warmgerookte zalm
+ Hak de bieten in kleine stukjes en stop ze samen
met een staafmixer tot een gladde mousse.
BRE rt
Eea
Breng op smaak met zout en peper.
DRE!
met water zodat de eieren helemaal onder staan.
+ Serveer de r0ze eieren met de mousse en
TT
:
Laat de kom een nacht afgedekt in de koelkast
verdeel de overgehouden gerookte zalm over
+ 1 biologische citroen, geraspt
ELC
de eieren. Presenter de roze eieren in kransjes
+ Zout en peper
OP CCC ET UT à
FE RUE En ur Ci
+ 8 takjes rozemarin
'marinade en dep ze droog met keukenrol.Snij
Pistachenootjes.
BER IEER
de bovenkant en een heel dun plakje van de
Bee
fijngehakt
onderkant van de eieren en zet ze rechtop op
een schaal.
+ Staafmixer
‚©
en OE SEE TEAN 6% EU
PGA