Lidl - Folder van 26.11.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 32 pagina's van de Lidl folder, geldig van 26.11.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

d

HOOFDGERECHT 8% 4 PERS. (® 25 MIN. + 30 MIN. OVENTIJD

OVENZALM

MET ZOETE AARDAPPEL KERSTBOOMTORENTJES

Ds

INGREDIENTEN

fe

34

Er

« 600 g oven zalmfilet met pesto

DUR

ECTS

UP ON CU

CPE EN

CE

89

+ 200 g verse pesto

LT TEE

a

+ 100 g kruidenroomkaas

+ 10 g peterselie, grofgesneden

=

Ea ch nl

+ 2el azin

Cr

MCE

Eat

+ 100 g geraspte oude kaas

DETTES

N

+ Zout en peper

D

D

BIN

Er

a

or

BEREIDINGSWDZE

kt

=

+ Verwarm de oven voor op 180 graden:

ER

+ Bereid de ovenzalmfilet volgens de

Fe

=

ER EN Lat

ä

Le 0

%

=

Snij de zoete aardappelen in plakjes van

Le

cm en kook ze vervolgens 2 minuten,

WE

ä

Verdeel de plakjes gekookte zoete

aardappel over een plank om iets te

3

u

en

2

laten afkoelen.

EN

o

Kook de doperwtjes Iminuut en giet

5

xn

vervolgens af. Meng de doperwtjes met

ET

+

de verse pesto, roomkaas, citroenrasp en

7

het -sap en de helft van de geraspte kaas.

7

Breng op smaak met zout en peper.

ul

Li

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Maak 8 torentjes van zoete aardappel.

A

wr

door de zoete aardappelplakjes op

Or Pi: :

elkaar te stapelen en steeds een lepel

y

doperwtenpesto ertussen te smeren

a7

zn

v

Bestrooi de torentjes vervolgens met de

rest van de geraspte kaas en takjes

LA

Be

tijm. Rooster de zoete aardappeltorentjes

ES

De

5

20 minuten in de voorverwarmde oven.

Meng de snacktomaten met rode ui

peterselie, azijn en honing en breng

op smaak met zout en peper.

Serveer de ovenzalm met de zoete

EA

tomatensalsa.

u

Tip: decoreermet verse groene kruiden.

=

en

Ur

WHOLE

LI

»

COOKED

OVENZALMFILET

Bee

LOBSTER

Het

5

KABELJAUWFILET

krat

OVENZALMFILET

2

Ex +

es

à

2

re

#

4

>

dr

SS

4

ET

EL

Ovenzalmfilet | 2 stuks

Hele kreeft

Kabeljauwfilet | 2 stuks

99

ETES

Zalmfilet met pesto, oude kaas en

Kabeljauw in kreeftensaus

OT CT TOUTES

5 2609

met garnalen en zeekraal.

4

© 200

ingevroren hele

A

gekookte kreeft

uit Canada.

. ©

Le

e

en,

ee

a A

En ad. Bl

LA Paee „0

ri.

ee

er

Be ER

I

I

ee 1

el CRE

Ee 3

x

I LE