Lidl - Folder van 26.11.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 32 pagina's van de Lidl folder, geldig van 26.11.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
d
HOOFDGERECHT 8% 4 PERS. (® 25 MIN. + 30 MIN. OVENTIJD
OVENZALM
MET ZOETE AARDAPPEL KERSTBOOMTORENTJES
Ds
INGREDIENTEN
fe
34
Er
« 600 g oven zalmfilet met pesto
DUR
ECTS
UP ON CU
CPE EN
CE
89
+ 200 g verse pesto
LT TEE
a
+ 100 g kruidenroomkaas
+ 10 g peterselie, grofgesneden
=
Ea ch nl
+ 2el azin
Cr
MCE
Eat
+ 100 g geraspte oude kaas
DETTES
N
+ Zout en peper
D
D
BIN
Er
a
or
BEREIDINGSWDZE
kt
=
+ Verwarm de oven voor op 180 graden:
ER
+ Bereid de ovenzalmfilet volgens de
Fe
=
ER EN Lat
ä
Le 0
%
=
Snij de zoete aardappelen in plakjes van
Le
cm en kook ze vervolgens 2 minuten,
WE
ä
Verdeel de plakjes gekookte zoete
aardappel over een plank om iets te
3
u
en
2
laten afkoelen.
EN
o
Kook de doperwtjes Iminuut en giet
5
xn
vervolgens af. Meng de doperwtjes met
ET
+
de verse pesto, roomkaas, citroenrasp en
7
het -sap en de helft van de geraspte kaas.
7
Breng op smaak met zout en peper.
ul
Li
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Maak 8 torentjes van zoete aardappel.
A
wr
door de zoete aardappelplakjes op
Or Pi: :
elkaar te stapelen en steeds een lepel
y
doperwtenpesto ertussen te smeren
a7
zn
v
Bestrooi de torentjes vervolgens met de
rest van de geraspte kaas en takjes
LA
Be
tijm. Rooster de zoete aardappeltorentjes
ES
De
5
20 minuten in de voorverwarmde oven.
Meng de snacktomaten met rode ui
peterselie, azijn en honing en breng
op smaak met zout en peper.
Serveer de ovenzalm met de zoete
EA
tomatensalsa.
u
Tip: decoreermet verse groene kruiden.
=
en
Ur
WHOLE
LI
»
COOKED
OVENZALMFILET
Bee
LOBSTER
Het
5
KABELJAUWFILET
krat
OVENZALMFILET
2
Ex +
es
à
2
re
#
4
>
dr
SS
4
ET
EL
Ovenzalmfilet | 2 stuks
Hele kreeft
Kabeljauwfilet | 2 stuks
99
ETES
Zalmfilet met pesto, oude kaas en
Kabeljauw in kreeftensaus
OT CT TOUTES
5 2609
met garnalen en zeekraal.
4
© 200
ingevroren hele
A
gekookte kreeft
uit Canada.
. ©
Le
e
en,
ee
a A
En ad. Bl
LA Paee „0
ri.
ee
er
Be ER
I
I
ee 1
el CRE
Ee 3
x
I LE