Lidl - Folder van 03.01.2022 tot 09.01.2022 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 36 pagina's van de Lidl folder, geldig van 03.01.2022 tot 09.01.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
een
ek
HA
ke
0
$
Ag
29.
4
wl
Le
ÿ
X
FE
4
1177
TA
NS
sad
8
ge N
7
B
U
LE
se
y
LS
Benodigdheden:
Benodigdheden:
ee
+ Ya pompoen, pitten verwijderd
« 1 kg kruimige aardappelen,
225 g gekookte linzen
en vruchtvleesstukken van 4 cm
geschild en gehalveerd
4 el olijfolie
.
1 kleine knolselderij, geschild en
350 g geschoonde spruiten,
1ui, gesnipperd
in stukken van 4 cm
in parten
2 tenen knoflook fijngesnede
3 tenen knoflook in schil
4 el olijfolie
500 g pastinaak, in blokjes
wis
4 el olijfolie
400 g gesneden andijvie
10 g verse tijm
Zout en peper
4 vegetarische braadworsten
dr
400 g kastanjechampignons, in
EM
300 g kipgehakt
|
2 uien, in halve ringen
8
plakjes
Km
ww
1 el komijnpoeder
2 takjes verse salie, fijngehakt
% groentebouillonblokje
1 el paprikapoeder
“er
1tl azijn
er
A el azijn
es
|
1 snuf cayennepeper
Ya groente-
Zout en peper
4
4
2
eo.‘
4
20 g verse peterselie,
PERSONEN
bouillonblokje
PERSONEN
W
3 sneetjes
PERSONEN
Di
À
fingehak
Zout en peper
W
volkorenbrood
200 g Griekse
®
100 ml halfvolle melk
©
100 g camembert
©
A
yoghurt 0% vet
10
|
Bakplaat
35
Bakplaat
1 citroen, geraspt
MIN. + 30 MIN.
Bakpapier
MIN. + 20 MIN.
Bakpapier
25
en uitgeperst
OVENTIJD
Pureestamper
OVENTIJD
4 ovenbestendige
MIN. + 12 MIN.
OVENTIJD
À
À
Bakplaat
schaaltjes
1%
Bakpapier
]
m
Scande
Scande
Scande
OR-code voorde
|
OR-code voorde
e
QR-code voorde
bereidingswijze
A
bereidingswijze
Na
u
bereidingswijze —1
a
Le
wurk
À
na
Wi
1
EN
Y
Ay
né
u
Ka
(4
AUW)
7
A
“y
h
4
Ah
;
AN
AN
ZU NASEN 19,
Yun,
C2;
NETTO R 702}
13
An CRT IT LR lidl.nl