Lidl - Folder van 28.03.2022 tot 03.04.2022 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 28 pagina's van de Lidl folder, geldig van 28.03.2022 tot 03.04.2022.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
een
(ej
à
CE
Ye
Ÿ
N
Er
LE
=
vr
Er >
2 4
A
Zi
à
à
et
d
ee
ij
;
az
Beno neen.
Benodigdheden:
Beno
250 g aardappelen, in blokjes
.
lei
400 g zoete aardappelen,
gesneden
.
300 ml halfvolle melk
geschild en in stukken van 3cm
|
1 rode paprika, in reepjes gesneden
.
150 g volkoren tarwemeel
400 g pompoen, geschild en in
1broccoli, in roosjes gesneden
.
1tl bakpoeder
stukken van 3 cm
1 el knoflookpoede
.
400 ml halfvolle melk
1% el gedroogde oregano
3 lente-uien, in dunne ringen
.
4 el olijfolie
15 g verse tijm, blaadjes gerist
wi
4 el olijfolie
.
2 tenen knoflook fijngesnede
Zout en peper
Zout en peper
.
Bu
500 g gekruide scharrelkipkluifjes
Ë
400 g roerbakgroente
4 el olijfolie
2 rode uien, in halve ringen
champignons
»
4 tartaartjes
Wr
1 el azijn
.
2 rode paprika's, in repen
We
8 trostomaten, in
.
kwarten
lege ee
1tlagavesiroop
as
2 el ketjap
es
us
250 g mini komkommers
.
Zout en peper
1el gedroogde oregano
in dunne plakjes
.
1rode peper,
Hi
60 g feta, verkruimeld
4
150 g rivolo cheny-
PERSONEN
PERSONEN
ul
.
PERSONEN
tomaten, doormidden
fingesnede
40 g pistachenoten,
®
.
1limoen, geraspt
grof gehakt
u
gesneden
en uitgeperst
.
Staafmixer
.
60 grucola
10
.
30
.
Aluminiumfolie
40
Hr
.
20 g peterselie
MIN. + 40 MIN.
2 el honing
fingehak
OVENTIJD
MIN.
MIN.
fl
ig
Bakpapier
x
Lee
|
in
EL
}
de
EER
Scande
Scande
BEL
qi
Scande
Fe
OR-code voorde
De
OR-code voorde
Ei
|
QR-code voorde
bereidingswijze
=
bereidingswijze
44
bereidingswijze —1
EE
ERI
Ci
N
HAN
PN
IDE
Er
34
A
WJ
4
ATH
} Du
vas
u
[4
MN
Wi
va
u
h
AN
ip
LA
k
FEAT
Kr,
N
FAZ |
Kali de
|
4
LL)
TIC RUE
BE op Ne TS lidl.nl