Makro - Folder van 23.09.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 32 pagina's van de Makro folder, geldig van 23.09.2020 tot 20.10.2020.



Makro Folder 23.09.2020

Hier is pagina 20 van 32 pagina's van de Makro folder, geldig van 23.09.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makro - Folder van 23.09.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 20

MOUSSEREND METHODE TRADITIONELLE Methode Traditionelle, de klassieke methode voor het maken van mousserende wijn, kent zijn oors in NT Leelee Frankrijk. De magische bubbels in deze wijnen ontstaan door een tweedevergisting op de fles. Afhan! liikvan de regio waar de wijn wordt gemaakt wordt deze wijn een minimum aantal maanden op de fles gerijpt, voor Champa Ë smaken. ne is dit minimaal vijftien maanden, Hoe langer de wijn op de fles rijpt, des te complexer en subtieler deze zal Bij Makro adviseren onze specialisten u graag bij het maken van de juiste keuze. as (8 Oi ä X 7 | fi 2 f LL ED a = nn Man EMgNg CUVEE DEI FRATI CHARLES CLEMENT BRUT CHANCENY VOUVRAY Ital Me Frankrijk, Champagne TE Fles 750 ml Fles 750 ml Fles 750 ml Chenin Blanc Turbiana/Chardonnay Chardonnay/Pinot Noir > Aromas van rüjp wit steenfruit, biscuit Verfijnde mousse, aroma's van brioche, Tonen van toast en kweepeer meteen en hazelnoot. toast en appel met een ronde afdronk perfecte balanstussen frisheid en body. Serveer deze wijn bij langoustines en Serveer bij visgerechten, wit vlees of Een perfecte begeleider van begin tot eind } zachte kazen. tf kreeft of bij romige kazen. KEIEN eet aken 1625 1429 so zone. Vik KR 13: 9% 12.09 incl.

Makro - Folder van 23.09.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 20