Makro - Folder van 23.09.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 32 pagina's van de Makro folder, geldig van 23.09.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

MOUSSEREND

METHODE TRADITIONELLE

Methode Traditionelle, de klassieke methode voor het maken van mousserende wijn, kent zijn oors

in

NT Leelee

Frankrijk. De magische bubbels in deze wijnen ontstaan door een tweedevergisting op de fles. Afhan!

liikvan de regio waar de

wijn wordt gemaakt wordt deze wijn een minimum aantal maanden op de fles gerijpt, voor Champa

Ë

smaken.

ne is dit minimaal vijftien

maanden, Hoe langer de wijn op de fles rijpt, des te complexer en subtieler deze zal

Bij Makro adviseren onze specialisten u graag bij het maken van de juiste keuze.

as

(8

Oi

ä X 7

|

fi

2

f

LL

ED

a

=

nn

Man

EMgNg

CUVEE DEI FRATI

CHARLES CLEMENT BRUT

CHANCENY VOUVRAY

Ital

Me

Frankrijk, Champagne

TE

Fles 750 ml

Fles 750 ml

Fles 750 ml

Chenin Blanc

Turbiana/Chardonnay

Chardonnay/Pinot Noir

>

Aromas van rüjp wit steenfruit, biscuit

Verfijnde mousse, aroma's van brioche,

Tonen van toast en kweepeer meteen

en hazelnoot.

toast en appel met een ronde afdronk

perfecte balanstussen frisheid en body.

Serveer deze wijn bij langoustines en

Serveer bij visgerechten, wit vlees of

Een perfecte begeleider van begin tot eind

}

zachte kazen.

tf

kreeft of bij romige kazen.

KEIEN eet aken

1625 1429 so zone.

Vik KR

13: 9% 12.09 incl.