Makro - Folder van 23.09.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 32 pagina's van de Makro folder, geldig van 23.09.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
MOUSSEREND
METHODE TRADITIONELLE
Methode Traditionelle, de klassieke methode voor het maken van mousserende wijn, kent zijn oors
in
NT Leelee
Frankrijk. De magische bubbels in deze wijnen ontstaan door een tweedevergisting op de fles. Afhan!
liikvan de regio waar de
wijn wordt gemaakt wordt deze wijn een minimum aantal maanden op de fles gerijpt, voor Champa
Ë
smaken.
ne is dit minimaal vijftien
maanden, Hoe langer de wijn op de fles rijpt, des te complexer en subtieler deze zal
Bij Makro adviseren onze specialisten u graag bij het maken van de juiste keuze.
as
(8
Oi
ä X 7
|
fi
2
f
LL
ED
a
=
nn
Man
EMgNg
CUVEE DEI FRATI
CHARLES CLEMENT BRUT
CHANCENY VOUVRAY
Ital
Me
Frankrijk, Champagne
TE
Fles 750 ml
Fles 750 ml
Fles 750 ml
Chenin Blanc
Turbiana/Chardonnay
Chardonnay/Pinot Noir
>
Aromas van rüjp wit steenfruit, biscuit
Verfijnde mousse, aroma's van brioche,
Tonen van toast en kweepeer meteen
en hazelnoot.
toast en appel met een ronde afdronk
perfecte balanstussen frisheid en body.
Serveer deze wijn bij langoustines en
Serveer bij visgerechten, wit vlees of
Een perfecte begeleider van begin tot eind
}
zachte kazen.
tf
kreeft of bij romige kazen.
KEIEN eet aken
1625 1429 so zone.
Vik KR
13: 9% 12.09 incl.