Makro - Folder van 29.09.2021 tot 26.10.2021 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 58 pagina's van de Makro folder, geldig van 29.09.2021 tot 26.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4,
=
Fa
aa,
20
VERHAAL
DE SMAAK VAN CHEFKOK MENNO POST
u
oli
>
T F
Beente
Deze herfst trakteert chefkok Menno Post
2
sd
van Olivijn (één Michelinster) in GROOTS
gt
Ee
a
Magazine op een heel bijzonder
herfstgerecht: wilde eend, gerijpt
9,
je
#2
in bijenwas, met pompoen, mais en
ip
een saus van gezouten karamel. Hij
ms
kiest er ook drie wijnen bij, uit de
Ex
P
u
LE
wijncollectie van Makro.
3
>
EEN GROOTS VERHAAL
m
L,
er
ee
In 2018 startten chefkok Menno
Li
Post en zijn vrouw Saskia de
x
#/
FS
si
Wal het Haarlemse restaurant
A
en
Olivijn. Nog datzelfde jaar werd het
Ar
7
>|
restaurant beloond met een eerste
=
St
2
Fi
Lin
Michelinster. In GROOTS Magazine
“>
JBN
=
Li
vertellen Menno en Saskia het verhaal
5
over het ontstaan van Olivijn, hun visie,
de gedwongen loekdown en de mooie
ontwikkelingen die daaruit volgden. Het verhaal
FA
wordt verteld aan de hand Van een heel bijzonder
gerecht: wilde eend gerijpt in bijenwas, met pompoen,
mais en saus van gezouten
afs!
DOE HET GROOTS DOE HET MAKRO