Makro - Folder van 29.09.2021 tot 26.10.2021 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 58 pagina's van de Makro folder, geldig van 29.09.2021 tot 26.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4,

=

Fa

aa,

20

VERHAAL

DE SMAAK VAN CHEFKOK MENNO POST

u

oli

>

T F

Beente

Deze herfst trakteert chefkok Menno Post

2

sd

van Olivijn (één Michelinster) in GROOTS

gt

Ee

a

Magazine op een heel bijzonder

herfstgerecht: wilde eend, gerijpt

9,

je

#2

in bijenwas, met pompoen, mais en

ip

een saus van gezouten karamel. Hij

ms

kiest er ook drie wijnen bij, uit de

Ex

P

u

LE

wijncollectie van Makro.

3

>

EEN GROOTS VERHAAL

m

L,

er

ee

In 2018 startten chefkok Menno

Li

Post en zijn vrouw Saskia de

x

#/

FS

si

Wal het Haarlemse restaurant

A

en

Olivijn. Nog datzelfde jaar werd het

Ar

7

>|

restaurant beloond met een eerste

=

St

2

Fi

Lin

Michelinster. In GROOTS Magazine

“>

JBN

=

Li

vertellen Menno en Saskia het verhaal

5

over het ontstaan van Olivijn, hun visie,

de gedwongen loekdown en de mooie

ontwikkelingen die daaruit volgden. Het verhaal

FA

wordt verteld aan de hand Van een heel bijzonder

gerecht: wilde eend gerijpt in bijenwas, met pompoen,

mais en saus van gezouten

afs!

DOE HET GROOTS DOE HET MAKRO