Makro - Folder van 29.09.2021 tot 26.10.2021 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 58 pagina's van de Makro folder, geldig van 29.09.2021 tot 26.10.2021.

Hier is pagina 36 van 58 pagina's van de Makro folder, geldig van 29.09.2021 tot 26.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Makro - Folder van 29.09.2021 tot 26.10.2021 - Pagina 36
4, = Fa aa, 20 VERHAAL DE SMAAK VAN CHEFKOK MENNO POST u oli > T F Beente Deze herfst trakteert chefkok Menno Post 2 sd van Olivijn (één Michelinster) in GROOTS gt Ee a Magazine op een heel bijzonder herfstgerecht: wilde eend, gerijpt 9, je #2 in bijenwas, met pompoen, mais en ip een saus van gezouten karamel. Hij ms kiest er ook drie wijnen bij, uit de Ex P u LE wijncollectie van Makro. 3 > EEN GROOTS VERHAAL m L, er ee In 2018 startten chefkok Menno Li Post en zijn vrouw Saskia de x #/ FS si Wal het Haarlemse restaurant A en Olivijn. Nog datzelfde jaar werd het Ar 7 >| restaurant beloond met een eerste = St 2 Fi Lin Michelinster. In GROOTS Magazine “> JBN = Li vertellen Menno en Saskia het verhaal 5 over het ontstaan van Olivijn, hun visie, de gedwongen loekdown en de mooie ontwikkelingen die daaruit volgden. Het verhaal FA wordt verteld aan de hand Van een heel bijzonder gerecht: wilde eend gerijpt in bijenwas, met pompoen, mais en saus van gezouten afs! DOE HET GROOTS DOE HET MAKRO
Makro - Folder van 29.09.2021 tot 26.10.2021 - Pagina 36