PLUS - Folder van 18.07.2021 tot 24.07.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 32 pagina's van de PLUS folder, geldig van 18.07.2021 tot 24.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Suikerbrood op

Es

z’n best.

de

Bakkerij Sijtsma is een

gespecialiseerd bakkersbedrijf in

de mooie Friese Elfstedenstad,

Dokkum en maakt het GIJS Fries

suikerbrood volgens traditioneel

recept. Fries suikerbrood hoort

plakkerig te zijn, met kleine klontjes

gekarameliseerde suiker. Een dikke

plak suikerbrood is op zijn lekkerst

Geert Sijtsma

met een beetje roomboter!

Gi

ui

ner,

à

A

GIS

Suikerbrood

Zak 450 gram

a

Per zak

2

PES

1139

nn

Spek zoals

=

Ambachtelijke

het hoort

YA

al

stamppot

Stephan Zwiers bereidt spek

Stamppot in een rol? Jazeker!

zonder kunstmatige toevoegingen.

er

Paul Krekels gaart zijn stamppotten

sd

Hij droogt en rookt het spek extra

langzaam in deze verpakking.

3

B

a

goed. Dat merk je als je deze

1

Hij ontdekte dat ze zo hun smaak

reepjes bakt: ze worden lekker

D,

|

en kleur behouden en ook nog eens

N

krokant en er blijft bijna geen

lang houdbaar zijn.

vocht achter in de pan.

=

Paul Krekels

Stephan Zwiers

za

raped

5

Ab

nn

De

GIJS

AUS

GIS

at

S

ED

Spekreepjes

un

gt

Stamppot

gerookt

Alle rollen

Bak 150 gram

&

à 300 gram

LE |

EE,

ZOMERSTANPE

>

Per bak

BN a

|

Per rol

Er

a

X



39

12°

Meer weten over GIJS producten? FTS