PLUS - Folder van 18.07.2021 tot 24.07.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 32 pagina's van de PLUS folder, geldig van 18.07.2021 tot 24.07.2021.

Hier is pagina 16 van 32 pagina's van de PLUS folder, geldig van 18.07.2021 tot 24.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 18.07.2021 tot 24.07.2021 - Pagina 16
Suikerbrood op Es z’n best. de Bakkerij Sijtsma is een gespecialiseerd bakkersbedrijf in de mooie Friese Elfstedenstad, Dokkum en maakt het GIJS Fries suikerbrood volgens traditioneel recept. Fries suikerbrood hoort plakkerig te zijn, met kleine klontjes gekarameliseerde suiker. Een dikke plak suikerbrood is op zijn lekkerst Geert Sijtsma met een beetje roomboter! Gi ui ner, à A GIS Suikerbrood Zak 450 gram a Per zak 2 PES 1139 nn Spek zoals = Ambachtelijke het hoort YA al stamppot Stephan Zwiers bereidt spek Stamppot in een rol? Jazeker! zonder kunstmatige toevoegingen. er Paul Krekels gaart zijn stamppotten sd Hij droogt en rookt het spek extra langzaam in deze verpakking. 3 B a goed. Dat merk je als je deze 1 Hij ontdekte dat ze zo hun smaak reepjes bakt: ze worden lekker D, | en kleur behouden en ook nog eens N krokant en er blijft bijna geen lang houdbaar zijn. vocht achter in de pan. = Paul Krekels Stephan Zwiers za raped 5 Ab nn De GIJS AUS GIS at S ED Spekreepjes un gt Stamppot gerookt Alle rollen Bak 150 gram & à 300 gram LE | EE, ZOMERSTANPE > Per bak BN a | Per rol Er a X ” 39 12° Meer weten over GIJS producten? FTS
PLUS - Folder van 18.07.2021 tot 24.07.2021 - Pagina 16