PLUS - Folder van 18.07.2021 tot 24.07.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 32 pagina's van de PLUS folder, geldig van 18.07.2021 tot 24.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

?.

SE

x

Het puurste sap

De smaak

uit Kesteren

van vroeger

Appelteler Dirk-Jan van

À

Jack Keulen is een echte

Lutterveld uit Kesteren weet

Limburgse Meesterslager die

precies welke appels en peren

al vaak is bekroond voor zijn

het lekkerste sap opleveren.

vakmanschap. Hij maakt zijn vlees.

En juist die appels en peren

in saus op de moderne manier.

selecteert hij voor GIJS sap.

En toch smaakt het net zoals oma

Handig, want zo hoeven we er

het vroeger maakte.

niets aan toe te voegen.

100 procent puur sap!

Dirk-Jan van Lutterveld

Jack Keulen

EA

=z

==

SESTOOFDE RUNDER cou ag

GIJS

GIJS Sai

Se 2

Vlees in saus

P

Ri

Alle flessen à 74 cl

rs?

Alle bakken à 500 gram

APPEL

u

4

pe

UUR

ee

EEE

14

Per fles

Per bak

17

gevels

d

um

gunos UNDER STC

*

4

AE

Le

ve

35°

Rechtstreeks uit

Verse vis uit

S—:

u

de Noordzee

de slagerij

In de slagerij van haar vader keek

De GIJS scholfilet komt van

Jolijn de kunst af. Nu maakt ze in

ED

1 boot en wordt gevangen in

haar eigen slagerij Limburgse koude

de Noordzee. Deze ervaren

salades die je echt geproefd moet

hebben. Echt vakmanschap smaakt

vissers gaan met hun tijd

mee. Ze houden rekening

naar meer.

=

x

met de visstand en

De Urkse vissersboot

het welzijn van de vissen.

Jolijn Blejlevens

x



ger

n4

D:

GIS

GIS

NI

Maaltijdsalade

Scholfilet

SALADE

Alle bakken à 450 gram

Actieprijs per kilo 17.45

+

ER

LEE

3-69-- 3-99

LS |

re

Per bak

Per 200 gram

VERS:

ILFILET

sed

“ia

99

49

u