PLUS - Folder van 18.07.2021 tot 24.07.2021 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 32 pagina's van de PLUS folder, geldig van 18.07.2021 tot 24.07.2021.



PLUS Folder 18.07.2021

Hier is pagina 17 van 32 pagina's van de PLUS folder, geldig van 18.07.2021 tot 24.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 18.07.2021 tot 24.07.2021 - Pagina 17

?. SE x Het puurste sap De smaak uit Kesteren van vroeger Appelteler Dirk-Jan van À Jack Keulen is een echte Lutterveld uit Kesteren weet Limburgse Meesterslager die precies welke appels en peren al vaak is bekroond voor zijn het lekkerste sap opleveren. vakmanschap. Hij maakt zijn vlees. En juist die appels en peren in saus op de moderne manier. selecteert hij voor GIJS sap. En toch smaakt het net zoals oma Handig, want zo hoeven we er het vroeger maakte. niets aan toe te voegen. 100 procent puur sap! Dirk-Jan van Lutterveld Jack Keulen EA =z == SESTOOFDE RUNDER cou ag GIJS GIJS Sai Se 2 Vlees in saus P Ri Alle flessen à 74 cl rs? Alle bakken à 500 gram APPEL u 4 pe UUR ee EEE 14 Per fles Per bak 17 gevels d um gunos UNDER STC * 4 AE Le ve 35° Rechtstreeks uit Verse vis uit S—: u de Noordzee de slagerij In de slagerij van haar vader keek De GIJS scholfilet komt van Jolijn de kunst af. Nu maakt ze in ED 1 boot en wordt gevangen in haar eigen slagerij Limburgse koude de Noordzee. Deze ervaren salades die je echt geproefd moet hebben. Echt vakmanschap smaakt vissers gaan met hun tijd mee. Ze houden rekening naar meer. = x met de visstand en De Urkse vissersboot het welzijn van de vissen. Jolijn Blejlevens x … ger n4 D: GIS GIS NI Maaltijdsalade Scholfilet SALADE Alle bakken à 450 gram Actieprijs per kilo 17.45 + ER LEE 3-69-- 3-99 LS | re Per bak Per 200 gram VERS: ILFILET sed “ia 99 49 u

PLUS - Folder van 18.07.2021 tot 24.07.2021 - Pagina 17