Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 107




Hier is pagina 107 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IX KOKEN 2X ETEN

=

%

2

A A

BUDGET

PLAATTAART MET

GEROOSTERDE GROENTEN

N PROO

Mr

EN GEITENKAAS

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol 270 g vers

Ee

bladerdeeg (rol) uit op het meegeleverde bakpapier

en leg op een bakplaat. Besmeer het deeg met

150 g zachte geitenkaas 45+ en bak de plaattaart

à

of

15 min. in het midden van de oven. Neem de plaattaart

uit de oven en verdeel de helft van het basisrecept er

er

dakpansgewijs over. Bak nog 10 min. in het midden van

u

de oven. Lekker met tuinkers.

Sr

TIP Je kunt de plaattaart ook op kamer-

temperatuur serveren.

BEVAT p.p. 550 kcal - 14 g eiwit - 36 g vet.

waarvan 18 g verz. : 38 g koolhydraten, waarvan

12 gsuikers- 1.2 g zout 4 g vezels: Prijs p.p. € 190

es

ne

GEROOST

ERDE-GROENTESALADE

Mr

MET KRUIDEN EN NOTEN

Doe 2 potten witte bonen (à 360 g) in een vergiet en spoel

af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Snijd

&

“À

3

5“

1bakje platte peterselie (159) en een 2 bakje munt

(à 15 g) fijn. Maak een dressing van 1 el balsamicoazijn,

Tel olijfolie en 2 el vocht uit de ovenschaal vande

Tr

Es

kij

ii

geroosterde groenten van het basisrcept. Meng de kruiden,

dressing en bonen door de helft van het basisrecept en

e

=

Sa

>

f

>.

=

verdeel over een grote platte schaal. Breng op smaak met

peper en zout. Bestrooi met 75 g ongezouten notenmix

eranberry rozijn (zak 200 g) .

TIP Je kunt de salade ook op kamertemperatuur

serveren.

BEVAT p.p. 430 kcal: 15 g eiwit - 22 g vet, waarvan

BUDGET

e

3 g verz. 36 g koolhydraten, waarvan 18 g suikers

PROOF

„-0.6g zout -13 er “Prijs pp. € 2.25

allerhande