Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 108




Hier is pagina 108 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Se

end

Kruidig gehakt

N

(BIJGERECHT) (8 PERS.) (35 MIN.) (GLUTENVRIJ) (LACTOSEVRIJ (VOORAF TE MAKEN)



« Amiddelgrote uien

1 Snipper de uien en snijd de knoflook fijn.

« 2 tenen knoflook

Ris de naaldjes en blaadjes van de kruiden

« lbakje Italiaanse kruiden (20 g)

en snijd fijn.

« 4 el (milde) olijfolie

2 Verhit de olie in een braad- of hapjespan

en bak de ui, knoflook en kruiden met peper

« 1 kilo half-om-halfgehakt

« 130 gtomaten-groentepuree

en zout 10 min. op laag vuur.

(tube, le Verdurine, Mutti)

3 Voeghet gehakt, de tomatenpuree,

Le

“33

peper en zout toe en bak in 15 min. op

2

er)

middelhoog vuur gaar. Roer regelmatig.

LES

“pes

rm

Je kunt het gehaktmengsel 3 dagen

afgedekt in de koelkast bewaren. In de

vriezer kun je het ca. 3 maanden bewaren.

gb,

BEVAT p.p. 390 kcal « 26 g eiwit 28 g vet,

Cr

waarvan 9g verz.- 7 gkoolhydraten,

ne

h, waarvan 4g suikers «0.8 g zout « 2g vezels

js p.p. € 1.25

a

m

#3

Hiermee maak je deze

Har:

ar

a

2 gerechten!

Lo

A

PE

5

vi

2

fi

ei

%

a

4;

ig

N

Lan,



Se

Een

Nl

y

8

;

ri

(IN

1

Fe

zi

R

3%

do

‘à

Eh

Ld

dh

Lin

Hf

Á

4

Si

dd

u

N

N:

A

a

rt

main

Ren

hd

dt

en

x

Le

jr)

ie

A