Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 83




Hier is pagina 83 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

À

Wi

1

5 INGREDIËNTEN

#

Er

7

A

1

fi

Vs

eZ

en

2

2F

Harfe

Harti

e taart met

+.

RES

bloemkool en broccoli ,

Li

ei

deeg voor

hartige taart

Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat

8 plakjes deeg voor hartige taart (pakje

5

10 plakjes, Koopmans, diepvries) ontdooien.

3

Snijd 800 g bloemkool- en broccoliroosjes

&

Si

f

(zak 400 g) in kleinere roosjes van 2 cm.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter.

=

es

Bak 250 g gerookte-spekreepjes 5 min.

e

krokant op middelhoog vuur. Rol 5 plakjes

bloemkool- en

deeg uit tot een ronde lap van ® 30 em en

broccoliroosjes

bekleed hiermee een ingevette en met

bakpapier beklede springvorm (D 24 em)

a

Snijd eventuele randjes weg. Prikmet een

l

vork gaatjesin debodem. Klop 6 eieren los.

v7

©

RAA

Houd lel losgeklopt ei apart. Meng derest

Fo

2

TT

van de eieren met 150 g geraspte oude

kaas 48+, de bloemkool- en broccoliroosjes

gerookte-

en spekjes met aanhangend vet. Breng op

spekreepjes

smaak met flink wat zwarte peper. Rol de

rest van de plakjes deeg en de eventueel

weggesneden randjes uit tot een ronde lap

@

sais

ter grootte van de vorm. Verdeel de vulling

pe

Re

sch

8

over het deeg en dek alles af met de

deeglap. Vouw de randjes met je vinger

a

=

toppen om, zodat de taart goed afgesloten

ar er

eieren

is. Snijd een klein kruis in het midden van de

X;

deegdeksel en bestrijk met het achterge-

L

De

houden ei. Bak de taart in ca. 45 min. onder

4

het midden van de oven goudbruin en gaar.

x

Neem de taart uit de oven en laat 10 min.

AOS

pi

staan. Verwijder de vorm en laat nog

RES

(ee

10 min. staan voor je de taart aansnijdt.

5

és

—-

5

5

=

BEVAT ppo kcal: 41g eiwit - 42 g vet,

geraspte oude

waarvan 18 g verz. - 469 koolhydraten,

kaas 48+

waarvan 4g suikers - 4.1 g zout - 7 g vezels

* Prijs p.p. € 3.45

allerhande