Deen - Folder van 20.06.2021 tot 26.06.2021 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 40 pagina's van de Deen folder, geldig van 20.06.2021 tot 26.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RECEPTEN

&

É

TER

4

“x

ig

"4

pn,

bd

+

LL.

En

4) >

Pu

u.

BZ

Ces à

Ee

je

ef

#4

Ÿ

à

ANN

=

Ba

he

m

a

DS

Ir

er

D

Rs



Se.”

®

4

Ed

KS

r

a

NE

AEN

A

Er

jl

Hon

Ingrediënten

« 1 gele paprika, in repen

® 1 teentje knoflook, geperst

+ 1 courgette, in plakken

+ half stokbrood, in de lengte gehalveerd

« 2 tomaten, in plakken

« 3 eetl. appelazijn

+ 1 aubergine, in plakken

+ 4 ansjovisfilets, uitgelekt

« 100 ml olijfolie

+75 g rucola

5

=

=

=

Bestrijk de groenten met 4 eetlepels olijfolie en gril in circa 8 minuten gaar en goudbruin op de barbecue.

Keer halverwege. Meng de overige olijfolie met de knoflook.

Bestrijk het stokbrood met 3 eetlepels knoflookolie, besprenkel met zout en gril rondom knapperig.

Snijd of scheur het stokbrood in grove croutons.

Meng in een keukenmachine de overgebleven knoflookolie, azijn en ansjovis tot een dressing.

Leg de rucola en de gegrilde groenten op borden, bestrooi met de croutons en besprenkel met de dressing.

Voedingswaarden per persoon:

« 375 kcal 26 g vet (waarvan 4 g verzadigd) + 25 g koolhydraten « 0 g vezels

REEN