Deen - Folder van 12.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 12.10.2019 tot 31.10.2019.

Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 12.10.2019 tot 31.10.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 12.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 12
RECEPTEN Gestoofde runderlapjes en paddensteelen met rede wijn Ingrediënten Bereiding ° 3 teentjes knoflook Pel en hak de uien en knoflook fijn. Maak ondertussen de paddenstoelen © 1 kg sukadelapjes of schoon. Dep het vlees droog en bestrooi het met peper en eventueel wat runderriblappen (op kamer zout. Verwarm de boter of margarine in een braad/stoofpan en bak hierin temperatuur) het vlees op een matig vuur om-en-om een beetje aan. Leg de lappen op peper en zout elkaar aan de rand van de pan. Bak de uien, de paddenstoelen en knoflook ® 30 g bakboter of 3 el vloeibare 2-3 minuten al omscheppende naast het vlees. Schenk de wijn over het margarine uienmengsel. Leg de kruidentakjes en een laurierblad - als dat bij het vlees ® 2 middelgrote uien in de verpakking zit - erbij. Verdeel alles gelijkmatig over de pan. e 4-5 takjes gemengde kruiden Voeg zoveel heet water toe dat alles onder staat en breng aan de kook. (bijv. tijm, rozemarijn en/of salie) Leg een deksel op de pan. Stoof het vlees zachtjes gaar op het allerlaagste + 250 ml rode wijn pitje of in de oven op 150°C: 2/2-3 uur. Voeg zo nodig tussentijds extra e 350 g gemengde paddenstoelen water toe. Aan het eind van de stooftijd moet het vlees net onder het vocht of gesneden seizoensmix staan. Haal, als het te nat is het vlees even uit de pan en kook het vocht op een hoog vuur even in. Leg het vlees terug in de pan. Proef een klein stukje Tip: u kunt het vlees ook eerst in de en voeg zo nodig nog wat peper en eventueel wat zout toe. wijn marineren: doe de wijn met de knoflook en de takjes kruiden in een Voedingswaarden p.p. schaal. Voeg wat peper en zout toe. « 316 kcal « 16 g vet (waarvan 4 g verzadigd) * 4 g koolhydraten * 2 g vezels » 38 g eiwit Leg het vlees in de wijnmarinade en marineer tenminste 4 uur, maar een Lekker met gemengde groenten (bijv. sperzieboontjes, erwtjes, kool, nachtje is nog beter. St a broccoli of bloemkool), koolstamppot, spruitjes, aardappelpuree of polenta me / \ a) a 4 P N € 1 Bk 5 N ©) ca. 3 uur 6 personen en da hoofdgerecht
Deen - Folder van 12.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 12