Deen - Folder van 12.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 12.10.2019 tot 31.10.2019.



Deen Folder 12.10.2019

Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 12.10.2019 tot 31.10.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 12.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 13

Se RES Zi > 112 Kg 12 \ 4 ER S a e — = » € 13 BD a = en LE Se >= L le) ca. 15 minuten % 4-6 personen da nagerecht Dame blanche met warme checeladesous en gebalen oppeligs Ingrediënten Bereiding e 2 appeltjes Zet een grote schaal om de slagroom in te kloppen even in de koelkast e % el vers citroensap zodat die lekker koud wordt. Snijd ondertussen de appeltjes elk in 8 partjes e 20 g boter of 2 el zonnebloemolie besprenkel met citroensap. Klop, in de koude schaal, de helft van slagroom + | slagroom met 2 el suiker stijf. Zet de slagroom tot gebruik in de koelkast. ® 100 g pure chocolade Doe de andere helft van de slagroom in een steelpannetje. Breek de * % | slagroom-, vanille-, chocolade erboven in stukjes. Zet het pannetje met room en chocolade vlak aardbeien-, of pistache-ijs voordat je het toetje gaat eten op een laag vuur. Roer tot de chocolade e 4 krokante koeken is gesmolten en de saus egaal en iets dikker is geworden. Proef en voeg e (munt) eventueel wat suiker toe. Bak ondertussen de partjes appel in een klontje Extra: elektrische mixer of garde boter of olie om-en-om bruin. Schep het ijs in 4-6 schaaltjes, leg de partjes appel erbij. Verdeel de slagroom erover. Garneer met een koek Variatie: maak de saus met half om en eventueel een takje munt. Zet op tafel en schenk of schep de warme chocoladesaus erover. half slagroom en dikke kokosmelk. Vervang de appeltjes door stoof- peertjes of gegrilde ananas. Voedingswaarden p.p. ® 537 kcal « 43 g vet (waarvan 30 g verzadigd) « 32 g koolhydraten « 1 g vezels + 5 g eiwit Tip: u kunt de saus van te voren maken en laten afkoelen (wél geregeld doorroeren). Voordat u het gaat eten al roerende op een laag vuur even opwarmen (kan ook in de magnetron). = Gluten vrij @® = Vegetarisch (V) = Veganistisch (D= Lactose vrij °13

Deen - Folder van 12.10.2019 tot 31.10.2019 - Pagina 13