Hoogvliet - Folder van 19.08.2021 tot 10.09.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 12 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 19.08.2021 tot 10.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet biedt producten die tegen

de houdbaarheidsdatum aanzitten aan

&

via de app van Too Good To Go. Ze

zijn gewoon té goed om weg te

gooien. Wat die producten zijn, is een

verrassing. "We noemen het dan ook

de Magic Box", lacht Sharonne, "maar

het gaat vaak om zuivel, groente, fruit

of vlees. Je betaalt er een derde van de

prijs voor. Too Good To Go is dus niet

Sharenne van Diemen van

alleen goed voor de planeet, maar ook

Tos Good Te Ge

voor je portemonnee."

“Bij Too Good To Go dromen we van

Weet je niet wat je kunt maken met

een wereld zonder voedselverspilling",

de producten in je pakket? “Dan kun

zegt Sharonne van Diemen. Zij werkt

je bij ons op Instagram eindeloos

voor de organisatie in Nederland.

veel recepten vinden", legt Sharonne

:

8

“Alleen al in ons land verspillen we

uit. "We gaan dus verder dan alleen

ne

jaarlijks 2 miljard kilo voedsel. Het is

de app. We inspireren je graag om

letterlijk weggegooide tijd en energie.

elke dag iets moois te maken met

Daarom is Too Good To Go zo'n mooi

het eten dat je anders misschien zou

initiatief." En dat vindt Hoogvliet ook!

weggooien.”



=

nn

Hellandse wentelteefjes met walnstenstresp, 4 stuks

2 eieren

Klop de eieren los met de melk,

200 ml melk

vanillesuiker, suiker en kaneel.

Week de sneetjes brood in dit

1 zakje vanillesuiker

|L eetl. suiker

mengsel. Verwarm de helft van

1 Fheel. kaneelpoeder of kockkruiden

de boter met de basterdsuiker en

HY sneetjes witbroad of wit casinabraad.

stroop. Schep de walnoten erdoor.

4

100 gram bater

Verhit de rest van de boter in

v3

2

| eetl. donkerbruine basterdsuiker

een koekenpan en bak hierin de

hl

9%

ER

j*

5O ml schenkstroon

wentelteefjes in 2-3 minuten per

75 gram walnsten

kant goudbruin. Serveer met de

si

walnotenstroop.