Aldi - Folder van 01.11.2019 tot 20.03.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Aldi folder, geldig van 01.11.2019 tot 20.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Be
Ef
Fi
! Bu
FE
NSE
LAN DROO!
35
È
LLING
Fe
Er
5 E NEE nt in En in. het Z
esten van
Su
Ae
ih
ie
ng: nsdroom van eigenaar Jean Philippe Ci
UX
ging in
oen
sis domein EI) 25 hectare kon kope
et En
A
7
2
eh} 5 ni “a uitdaging
E IUx
aangegaan. Enhij veranderde dit
ef
wijngoed in een van de beste van
de Médoc. BI cru bourgeois : IS
M
ES
een blend van 80% merlot, Lo
1
2
CRE
cabernet sauvignon en 1% TAA Fe
verdot. Deze cru bourgeois is een
uitgebalanceerde, aromatische
ZE
[Se
wijn. Met rood fruit, hout- en.
vanilletonen in de mond, Leu CE
Pli
tannines en vol van. ce
N
Biefstuk
in rodewijnsaus
met sjalotten
NIEUW!
/
Culinair hoofdgerecht voor 4 pers
DICH
Voorbereidingstijd: 25 min
Bereidingstijd: 15 min
WW
Château La De
Fa
GRAND VIN DE SORDe
Sa
CUT EE
1
É 4
Ingrediënten
gd
ej
(A4 TE
Médoc, Frankrijk
Afin,
A
Le
AG
Hd;
“ir
X
vol en krachtig
e 1 sjalot, fiingehakt
Klassieke medoc meteen krachtig
AV.
E
e Ì teen knoflook, uitgeperst
aroma van rijp fruit, eikenhout
e 100 ml rode wijn
Cru Bou
en fijne kruiden. De smaak is vol
GE
e 100 ml water
en warm, met fijne en rijpe
À
tannines in de afdronk
Y„vleesbouillonblokje
“Éboc 20
\
12 el aardbeien-
bessen- of kersenjam
Ÿ
075
e 100 ml slagroom
e 4 biefstukken
ME
4
7 ‚
mn
eb sjalotten, in parten
eltl geabäogde al
12
Een goede vodewünsaus