Aldi - Folder van 01.11.2019 tot 20.03.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 16 pagina's van de Aldi folder, geldig van 01.11.2019 tot 20.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Be

Ef

Fi

! Bu

FE

NSE

LAN DROO!

35

È

LLING

Fe

Er

5 E NEE nt in En in. het Z

esten van

Su

Ae

ih

ie

ng: nsdroom van eigenaar Jean Philippe Ci

UX

ging in

oen

sis domein EI) 25 hectare kon kope

et En

A

7

2

eh} 5 ni “a uitdaging

E IUx

aangegaan. Enhij veranderde dit

ef

wijngoed in een van de beste van

de Médoc. BI cru bourgeois : IS

M

ES

een blend van 80% merlot, Lo

1

2

CRE

cabernet sauvignon en 1% TAA Fe

verdot. Deze cru bourgeois is een

uitgebalanceerde, aromatische

ZE

[Se

wijn. Met rood fruit, hout- en.

vanilletonen in de mond, Leu CE

Pli

tannines en vol van. ce

N

Biefstuk

in rodewijnsaus

met sjalotten

NIEUW!

/

Culinair hoofdgerecht voor 4 pers

DICH

Voorbereidingstijd: 25 min

Bereidingstijd: 15 min

WW

Château La De

Fa

GRAND VIN DE SORDe

Sa

CUT EE

1

É 4

Ingrediënten

gd

ej

(A4 TE

Médoc, Frankrijk

Afin,

A

Le

AG

Hd;

“ir

X

vol en krachtig

e 1 sjalot, fiingehakt

Klassieke medoc meteen krachtig

AV.

E

e Ì teen knoflook, uitgeperst

aroma van rijp fruit, eikenhout

e 100 ml rode wijn

Cru Bou

en fijne kruiden. De smaak is vol

GE

e 100 ml water

en warm, met fijne en rijpe

À

tannines in de afdronk

Y„vleesbouillonblokje

“Éboc 20

\

12 el aardbeien-

bessen- of kersenjam

Ÿ

075

e 100 ml slagroom

e 4 biefstukken

ME

4

7 ‚

mn

eb sjalotten, in parten

eltl geabäogde al

12

Een goede vodewünsaus