Aldi - Folder van 01.11.2019 tot 20.03.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 16 pagina's van de Aldi folder, geldig van 01.11.2019 tot 20.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5
i
we
VOILA! VOL
EN KRACHTIG
Bordeaux! Dat is niet alleen het
NIEUW!
grootste kwaliteitswijngebied
van Frankrijk maar van de hele
d
te
wereld. Een mooie bordeaux
= me
7:
hoeft niet de wereld te kosten.
La Providence,
Voor de liefhebber is er een
Margaux, Frankrijk
AP
ruime keuze aan betaalbare
vol en krachtig
a
klassewijnen met een uitstekende
De-geur is intens en rijk,
NS
Ga
D
prijs-kwaliteitverhouding.
met pruimen, cassis en
bramen. De smaak is breed
en zacht met fijne tannines.
Een
A
Ä
“Bordeaux, het grootste
Eyolitoiissäinachtard
ter wereld”
Bereidingswijze:
1. Smelt 15 g boter in een steelpan en fruit hierin
de fijngehakte sjalot en knoflook 2 minuten.
1. Voeg de wijn, het water en het bouillontablet toe,
breng aan de kook en laat heel zachtjes koken
tot er nog ca. 100 mlvocht over is.
NIEUW!
NIEUW!
J. Voeg de jam, de room en naar smaak peper
toe en breng aan de kook. Kook nog 2 minuten.
mi
min
Voeg 25 g boter toe, breng aan de kook en
klop de boter goed door de saus. Zet apart.
Äscumbas, Saint-
Château Martin,
Emilion Grand Cru,
h. Wrijf de biefstukken in met peper en-zout.
Saint-Estèphe,
Frankrijk
Frankrijk
Laat de resterende 35 g boter in een koeken-
pan bruin worden en bak de biefstukken
vol en krachtig
vol en krachtig
rondom bruin en naar wens rood of rosé.
Laurier, cassis‘en cederhout
Een verrukkelijk parfum van
cederhout in combinatie-met
b. Houd de biefstukken warm op een bord
in het machtige aroma.
Weelderig fruit, vanille
zwart fruit, cassis en wat
onder folie of in de oven (75°C).
en tabak, afgerond met
drop. Krachtig en vol met
6. Bak de sjalotten met de tijm 4-5 minuten
prachtige tannines.
stoere maar rijpe tannines.
5
op middelhoog vuur in de bakboter.
tep
7. Verdeel de biefstukken over 4 borden,
re
za
schep de sjalotten en wat van de saus erop.
Tip: Lekker met aardappels en
geroosterde wortel met peterselie.
13