Aldi - Folder van 01.11.2019 tot 20.03.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 16 pagina's van de Aldi folder, geldig van 01.11.2019 tot 20.03.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

i

we

VOILA! VOL

EN KRACHTIG

Bordeaux! Dat is niet alleen het

NIEUW!

grootste kwaliteitswijngebied

van Frankrijk maar van de hele

d

te

wereld. Een mooie bordeaux

= me

7:

hoeft niet de wereld te kosten.

La Providence,

Voor de liefhebber is er een

Margaux, Frankrijk

AP

ruime keuze aan betaalbare

vol en krachtig

a

klassewijnen met een uitstekende

De-geur is intens en rijk,

NS

Ga

D

prijs-kwaliteitverhouding.

met pruimen, cassis en

bramen. De smaak is breed

en zacht met fijne tannines.

Een

A

Ä

“Bordeaux, het grootste

Eyolitoiissäinachtard

ter wereld”

Bereidingswijze:

1. Smelt 15 g boter in een steelpan en fruit hierin

de fijngehakte sjalot en knoflook 2 minuten.

1. Voeg de wijn, het water en het bouillontablet toe,

breng aan de kook en laat heel zachtjes koken

tot er nog ca. 100 mlvocht over is.

NIEUW!

NIEUW!

J. Voeg de jam, de room en naar smaak peper

toe en breng aan de kook. Kook nog 2 minuten.

mi

min

Voeg 25 g boter toe, breng aan de kook en

klop de boter goed door de saus. Zet apart.

Äscumbas, Saint-

Château Martin,

Emilion Grand Cru,

h. Wrijf de biefstukken in met peper en-zout.

Saint-Estèphe,

Frankrijk

Frankrijk

Laat de resterende 35 g boter in een koeken-

pan bruin worden en bak de biefstukken

vol en krachtig

vol en krachtig

rondom bruin en naar wens rood of rosé.

Laurier, cassis‘en cederhout

Een verrukkelijk parfum van

cederhout in combinatie-met

b. Houd de biefstukken warm op een bord

in het machtige aroma.

Weelderig fruit, vanille

zwart fruit, cassis en wat

onder folie of in de oven (75°C).

en tabak, afgerond met

drop. Krachtig en vol met

6. Bak de sjalotten met de tijm 4-5 minuten

prachtige tannines.

stoere maar rijpe tannines.

5

op middelhoog vuur in de bakboter.

tep

7. Verdeel de biefstukken over 4 borden,

re

za

schep de sjalotten en wat van de saus erop.

Tip: Lekker met aardappels en

geroosterde wortel met peterselie.

13