Aldi - Folder van 01.11.2019 tot 20.03.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 16 pagina's van de Aldi folder, geldig van 01.11.2019 tot 20.03.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
Ze
Bes
N
de
\
Se
en je
;
—:
ir
D
BE
Sr
EEL
\N
8
Ee
—
ses
ps
Ar
PA
HHER
(Te
eN =
——
—_
le
Lets
E
kids
2
rar
if
an
Aves del Sur Reserva
2
ER
Chardonnay, Chili
2
vol, rond en droog
PSE
Weelderig aroma van perzik
en vanille. In de mond breed
Eid
4
en mollig, met tropisch fruit
en een hint van boter in
57
ass
4
5
PE
À
%
v4
CETTE
HS
th
|
y
de zachte, lange finale
x
4
4
fé
di
EEE
L
RB
WR
Les
[TE
A
44
Pes
A)
HR
2
À
1%
ELCA
AR
RN
III
1 #24
fé 44
8
% à
+
Vs
SS
HAITI
ie
47
2
Fir
Mir.
an
ae,
RT
ait
407: ER
Ge
Hr
)
LAA
(14
u
tr
EN
nf
tte? N
vi AN
CE
NS Ÿ
a.
AY
AN
he —
LER
nr
?
é «
in,
Pee
Zalmfilet met
#
2 k
kruidenroomsaus
—
+ Led
——
Makkelijk hoofdgerecht voor 4 pers
u
Voorbereidingstijd: 5 min
Bereidingstijd: 20 min
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 1b0°C. Wrijf de stukken vis
Ingrediënten:
in met een beetje limoensap en sojasaus
M
e 4 stukken zalmfi let
L. Leg de zalmfilets op een met bakpapier beklede bakplaat
e Geraspte schil en sap
en laat ze in de oven in ca. 15 minuten bijna gaar-worden
van 1 limoen
J. Smelt intussen de boter in een steelpannetje en
zee,
7 7
e 1-1/2el Sojasaus
fruit de stukjes bosui met de geraspte gember
e 25 g boter
1-3 minuten heel zachtjes in de boter.
\ Der
« 2-3 bosuitjes, in ringetjes
4. Voeg de room en naar smaak geraspte limoenschil en
e | el verse gember, geraspt
sojasaus toe. Breng aan de kook, proef en breng de saus
++
men
ves £ OUR
vr ir
-
…e) el fijngehakte peterselie
op smaak met peper en zout. Roer de peterselie door-de saus
‚Er
emd
Bra
ee
ES Bam I Dour
b. Verdeel de zalm over 4 borden SLED er wat saus Over
CHILE
Bert
nr.
CHAR
LED
STAT
g gott
com!
Ger Tip: Lekker met gele rijst en een salade van little gem met cherry-
—
0. VALLE 2018
et
HIT D es stukjes avocado en een dressing van het resterende
BE censap, olijfolie e en wat sojasaus.
à
»