Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Deen Folder 01.02.2021

Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 13

Leroenre | 2 OS De favoriet van Ger Coenen de ES 1 "Mijn favoriete recept is toch wel preisoep E 3 of prei met spekjes uit de wok." Le Po y Ben SS Preiseep” Bereiden en bewaren Let er bij het kopen van prei op dat de bovenkant van de bladeren niet doorgeschoten is. De prei moet stevig zijn en het blad moet mooi strak zijn, zonder bruine vlekken of scheuren. U kunt prei tot wel 3 weken in de koelkast bewaren. Wanneer u de prei op de fruitschaal legt gaat deze ongeveer 5 dagen mee. Ingevroren prei blijft tot 1 jaar goed in de vriezer. Koken: 10-13 minuten - Roerbakken: 2-4 minuten - Magnetron: 4-6 minuten - Smoren: 15-18 minuten - Stomen: 15-20 minuten En ai es Preistamppeïje met Ke mmm gestoofde suladelapjes ns a CN 19, SR, Ingrediënten Pel en snijd de uien in ringen en de fe + 3 zoete uien I « 2 teentjes knoflook knoflook fijn. Snijd de sukadelapjes in « 400 9 sukadelapjes reepjes. Verhit de boter in een stoofpan, * 2 el boter bak de uien en knoflook lichtbruin. «4 plakken kruidkoeken «1 kaneel Voeg het vlees, peper en zout toe en « 400 9 preien bak rondom bruin. Voeg daarna de « 1 kg aardappel, geschild + 175 ml crème fraîche plakken kruidkoek, de kaneel en zoveel warm water toe dat alles onder staat. Stoof de sukadelapjes op heel laag vuur in ca. 21/2 uur tot het vlees zacht ‘en mals is. Voeg eventueel nog wat peper en zout toe. Maak de prei schoon en snijd 35 min het wit en lichtgroen van de prei in dunne ringetjes. Kook of stoom ze 1 minuut en CRETE laat goed uitlekken. Halveer de aardappelen en kook ze in een laagje gezouten water in ca. 20 minuten gaar. Giet af en stamp fijn, stamp ook de prei en de creme æ hoofdgerecht fraiche erdoorheen, breng op smaak met veel zwarte peper en zout. Verdeel de puree en de stoof over 4 borden. a *Kijk voor meer recepten op DEEN.nl of vaneigenbodem.nl EEN

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 13