Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
UITGELICHT
AT,
2
EN
©,
8
Fr
1
Ja
À
PNEU
Ee
B
ms =
Pi
ea
ÉD
KO lez
Jan
i
iz
in.
€
2
> du
So
la.
Pizza beleggen
Jan
Smaken verschillen en dat is maar goed ook. De pizzabodems van Jan
nd
1,
ÿ
lenen zich gelukkig goed voor heel veel soorten beleg om eindeloos mee
N
NL
A
ii
Cr
te variëren. Deze varianten kent u vast wel: de Bolognese met gehakt, de
HE
N
Napoletana met tomaat en mozzarella, ansjovis en kappertjes, de Quattro
Tr
Formaggi met vier verschillende kaassoorten. De Quattro Stagioni met
em
tomaat, mozzarella, ham, champignons, olijven, artisjokken. En natuurlijk
En
de pizza Margherita, met tomaat, mozzarella en basilicum. Maar er zijn nog
Ne
Ya
veel meer variaties mogelijk. Welke pizza gaat u vandaag zelf bedenken?
Ge
ER
Ny
EN
ESA
dk
7.
Pizza met cherr
lemaaïjes,
ss
>
parmaham en Truf
‘
elmayonaise
RL
el
C4
|
Ingrediënten
Verwarm de oven voor op 220 tot 250 C.
« 1 portie JAN bolletje pizzadeeg
ke
+ Vz bakje cherrytomaatjes
Halveer de tomaatjes, leg ze in een kom
as
+ 1 teentje knoflook
en pers de knoflook boven de kom uit.
+ 1 el gehakte verse Italiaanse
Schep het om, samen met de Italiaanse
1
D
kruiden (of 1 theelepel droge
uit een potje)
kruiden en de olijfolie. Scheur de
+ 2 el olijfolie
mozzarella in stukjes.
+ bolletje buffelmozzarella
« 50 9 parmaham, in repen
gescheurd
Stretch op een met bloem bestoven aanrecht het bolletje deeg tot een platte, ronde
+ Een handje rucolablaadjes
vorm van circa 24 em doorsnee. Leg het deeg op een rooster met een vel bakpapier
+ 1 el truffelmayonaise
en bestrijk het met de JAN pizzasaus. Verdeel de tomaatjes en mozzarellastukjes over
de pizza.
© ca. 30 min
@ 1 pizza
Schuif de pizza onderin de oven en bak ‘m in ca. 10-12 minuten bruin en knapperig.
& hoofdgerecht
Haal je pizza uit de oven, dot hier en daar de truffelmayonaise erop en bestrooi 'm
met de rucolablaadjes.
en
Kijk voor nog meer pizza recepten op DEEN.nl of op jan.eu/recepten.