Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

UITGELICHT

AT,

2

EN

©,

8

Fr

1

Ja

À

PNEU

Ee

B

ms =

Pi

ea

ÉD

KO lez

Jan

i

iz

in.



2

> du

So

la.

Pizza beleggen

Jan

Smaken verschillen en dat is maar goed ook. De pizzabodems van Jan

nd

1,

ÿ

lenen zich gelukkig goed voor heel veel soorten beleg om eindeloos mee

N

NL

A

ii

Cr

te variëren. Deze varianten kent u vast wel: de Bolognese met gehakt, de

HE

N

Napoletana met tomaat en mozzarella, ansjovis en kappertjes, de Quattro

Tr

Formaggi met vier verschillende kaassoorten. De Quattro Stagioni met

em

tomaat, mozzarella, ham, champignons, olijven, artisjokken. En natuurlijk

En

de pizza Margherita, met tomaat, mozzarella en basilicum. Maar er zijn nog

Ne

Ya

veel meer variaties mogelijk. Welke pizza gaat u vandaag zelf bedenken?

Ge

ER

Ny

EN

ESA

dk

7.

Pizza met cherr

lemaaïjes,

ss

>

parmaham en Truf



elmayonaise

RL

el

C4

|

Ingrediënten

Verwarm de oven voor op 220 tot 250 C.

« 1 portie JAN bolletje pizzadeeg

ke

+ Vz bakje cherrytomaatjes

Halveer de tomaatjes, leg ze in een kom

as

+ 1 teentje knoflook

en pers de knoflook boven de kom uit.

+ 1 el gehakte verse Italiaanse

Schep het om, samen met de Italiaanse

1

D

kruiden (of 1 theelepel droge

uit een potje)

kruiden en de olijfolie. Scheur de

+ 2 el olijfolie

mozzarella in stukjes.

+ bolletje buffelmozzarella

« 50 9 parmaham, in repen

gescheurd

Stretch op een met bloem bestoven aanrecht het bolletje deeg tot een platte, ronde

+ Een handje rucolablaadjes

vorm van circa 24 em doorsnee. Leg het deeg op een rooster met een vel bakpapier

+ 1 el truffelmayonaise

en bestrijk het met de JAN pizzasaus. Verdeel de tomaatjes en mozzarellastukjes over

de pizza.

© ca. 30 min

@ 1 pizza

Schuif de pizza onderin de oven en bak ‘m in ca. 10-12 minuten bruin en knapperig.

& hoofdgerecht

Haal je pizza uit de oven, dot hier en daar de truffelmayonaise erop en bestrooi 'm

met de rucolablaadjes.

en

Kijk voor nog meer pizza recepten op DEEN.nl of op jan.eu/recepten.