Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| RECEPTEN |
5 +
Nr
|
"ig
S
Le
EN
\
Sn
CREME
Er
2 personen
& hoofdgerecht
Papardelle
met zalm en rede poprika
Bereiding
Ingrediënten
Snijd de paprika in heel kleine stukjes. Haal de blaadjes basilicum van
+ 200 g cherry-/kerstomaatjes
de takjes. Snijd de basilicumtakjes fin en de zalm in reepjes. Breng een
.
1 rode paprika
grote pan met water aan de kook en kook de papardelle volgens de
.
5 takjes verse basilicum
.
anwijzingen op de verpakking gaar. Bak ondertussen de paprika met
200 g gerookte zalm
stukjes basilicumsteel en de tomaatjes in een scheutje olijfolie 4 minuten op
.
150 g papardelle
een hoog vuur. Voeg de balsamico en naar smaak wat (grof gemalen) peper
1 el balsamicoazijn
en eventueel zout toe (houd er rekening mee dat de zalm ook al zout is).
Giet de papardelle af en meng met het paprikamengsel, de helft van de
blaadjes basilicum en reepjes zalm. Schep in 2 diepe borden en bestrooi met
blaadjes basilicum.
Voedingswaarden p.p.
+ 185 kcal + 18 g vet (waarvan O 9 verzadigd) 2 g koolhydraten + 0 9 vezels
I
A re
Tip: Schep over de pasta eventueel nog een lepeltje zure room.
.7