Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Deen Folder 01.02.2021

Hier is pagina 7 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.02.2021 tot 28.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 7

| RECEPTEN | 5 + Nr | "ig S Le EN \ Sn CREME Er 2 personen & hoofdgerecht Papardelle met zalm en rede poprika Bereiding Ingrediënten Snijd de paprika in heel kleine stukjes. Haal de blaadjes basilicum van + 200 g cherry-/kerstomaatjes de takjes. Snijd de basilicumtakjes fin en de zalm in reepjes. Breng een . 1 rode paprika grote pan met water aan de kook en kook de papardelle volgens de . 5 takjes verse basilicum . anwijzingen op de verpakking gaar. Bak ondertussen de paprika met 200 g gerookte zalm stukjes basilicumsteel en de tomaatjes in een scheutje olijfolie 4 minuten op . 150 g papardelle een hoog vuur. Voeg de balsamico en naar smaak wat (grof gemalen) peper 1 el balsamicoazijn en eventueel zout toe (houd er rekening mee dat de zalm ook al zout is). Giet de papardelle af en meng met het paprikamengsel, de helft van de blaadjes basilicum en reepjes zalm. Schep in 2 diepe borden en bestrooi met blaadjes basilicum. Voedingswaarden p.p. + 185 kcal + 18 g vet (waarvan O 9 verzadigd) 2 g koolhydraten + 0 9 vezels I A re Tip: Schep over de pasta eventueel nog een lepeltje zure room. .7

Deen - Folder van 01.02.2021 tot 28.02.2021 - Pagina 7