Hoogvliet - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Recepten

Vegetarisch, vis of vlees, met gehakt kun je op

meerdere manieren alle kanten op. En dat is altijd

lekker op alle dagen van de week!

BZ

u

5

LL

4"

x,

wi

LUS S

et -

fe

w

Ê

48

LA

2

Pe

2%

Gevulde courgette

2

met gehakt en paprika + 4 personen

|

van gehakte zalm + 4 personen

de |

2 se

arm de oven voor op 200°C.

© 3 kruimige

Kook de aardappelen in de schil

erd)

ee et vruchtvlees

eteen

pels

gaar en laat ze afkoel:

Leg de

e2 sctiepel olijfolie

spitse lepel uit tot 1 cr van

(sc

ongeboend)

zalm in de

illon en laat deze

nijd

e 250 gr

zalmfilets

tegen de kook aan in circa

Bestrooi de

(vers, zonder vel

inut

aren.

de zalm uit

milliliter

de Poe en laat afkoelen. Hak

19 u,

zout. Verhit de olijfolie en fruit

“ponton van

blet

zal

m filn met e

n nn Pelde

blokjes) © 1 eetlepel

hierin het vruchtvlees,

erse

En en rasp Ze

1

Wriden (gere N

x ae de Sarda pel met de

kruiden © 500 gram

out ei

}

N

3

milliliter vleesbouillon

ken peper erdoor en ak nog

© 6 eetlepels

amaai met zout en peper. Voeg er,

circa 2 minuten. Laat iets afkoelen.

a

el

she egal wat bl eme nt

}

1

1

3

N

1

olijfolie

platte koekjes en laat deze een

© 1theelepel

ermee. Leg de courgettes naast

urtje opstijven in de koelkast.

h

Zet drie borden klaar en vul er

© 300 gram cousc

ovenschaal. Giet de bouillon erbij

t bl

eh rest van het

© platte peterselie

ng

r circa 30 minuten i

©

a

oven. Kook

se!

an de a a

met sap, de rest van de Italiaanse

bloe:

dan

or het

ien nak ae

kruiden en chilipoe«

aber het BahestmesLY

Tip

15 minuten zachtjes tot een saus.

laagje olie en bak de loden Ea

Tip

vier b:

in en krokant aan beide:

3

1

}

kanten

ook met andere

bijvoorbeeld peterselie, koriander,

Garneer met wat

koolvis of makre:

eventueel gemengd met

peterselie.

pa

Lekker met een salade.

LEEN voorjaar 2021 53