Hoogvliet - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 53
Recepten Vegetarisch, vis of vlees, met gehakt kun je op meerdere manieren alle kanten op. En dat is altijd lekker op alle dagen van de week! BZ u 5 LL 4" x, wi LUS S et - fe w Ê 48 LA 2 Pe 2% Gevulde courgette 2 met gehakt en paprika + 4 personen | van gehakte zalm + 4 personen de | 2 se arm de oven voor op 200°C. © 3 kruimige Kook de aardappelen in de schil erd) ee et vruchtvlees eteen pels gaar en laat ze afkoel: Leg de e2 sctiepel olijfolie spitse lepel uit tot 1 cr van (sc ongeboend) zalm in de illon en laat deze nijd e 250 gr zalmfilets tegen de kook aan in circa Bestrooi de (vers, zonder vel inut aren. de zalm uit milliliter de Poe en laat afkoelen. Hak 19 u, zout. Verhit de olijfolie en fruit “ponton van blet zal m filn met e n nn Pelde blokjes) © 1 eetlepel hierin het vruchtvlees, erse En en rasp Ze 1 Wriden (gere N x ae de Sarda pel met de kruiden © 500 gram out ei } N 3 milliliter vleesbouillon ken peper erdoor en ak nog © 6 eetlepels amaai met zout en peper. Voeg er, circa 2 minuten. Laat iets afkoelen. a el she egal wat bl eme nt } 1 1 3 N 1 olijfolie platte koekjes en laat deze een © 1theelepel ermee. Leg de courgettes naast urtje opstijven in de koelkast. h Zet drie borden klaar en vul er © 300 gram cousc ovenschaal. Giet de bouillon erbij t bl eh rest van het © platte peterselie ng r circa 30 minuten i © a oven. Kook se! an de a a met sap, de rest van de Italiaanse bloe: dan or het ien nak ae kruiden en chilipoe« aber het BahestmesLY Tip 15 minuten zachtjes tot een saus. laagje olie en bak de loden Ea Tip vier b: in en krokant aan beide: 3 1 } kanten ook met andere bijvoorbeeld peterselie, koriander, Garneer met wat koolvis of makre: eventueel gemengd met peterselie. pa Lekker met een salade. LEEN voorjaar 2021 53
Hoogvliet - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 53