Hoogvliet - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Be

Recepten

B

il

g

Bakken



+

et Saar

is altijd leuk

Saar Huijsmans, de winnaar van Heel Holland Bakt Kids, bakt het

hele jaar door. Maar met Pasen pakt zij graag extra uit. Met deze

kleurrijke en heerlijke recepten, kan heel Holland aan de bak!

ps

Paas-meringue

Y

N

e 13:

gram pus eiwi

7)

M

© snufje zo!

ele

el ci

© 120 gram fijne elite e hj gram

Ft

en de poed

iker ©1 ehe

© sprinkles ©

gele

ER

e ssuterooges © bakpapier a

N

i

warm de oven voor op 10!

2

ES.

en de bakplaat met nee

gn

Ontvet een ko:

le mixer]

aak En

D Se

citroen. Doe het ei

em

Ke

klop dit op. Voeg = hei eiwit En begin te

1%

A

istal

TC

worden het citroensap en de fijne

+.

a nz en a an tot het schuen

#4

re

glan:

suiker me

maiz:

bern boven de kom. Spat

alles luchtig = elkaar tot de Bee



goe

nor

en S]

ER

kartelm

je. Pak een eo spuitz:

met siermondje en trek met jacke Saul

aan de binnenkant

ade

Vul deze vervolgens met een den

En

ui

patelen

8

‚org el

t

puit

dus voorzichtig

het witte schuim. Spuit een snuitje

et het gel:

huim eı

ef di

ook een streep geel schuim. Versier

De restjes

et suikeroogjes en sprinkles. Maak

AR

van het overgebleven schuim leuke

snoep je gewoon

ei-lollies, eieren of toe!

es en versier

met sprinkles. Diek het sc]

i

lekker op!

uren:

nde 1

le oven. Kleine

CES

2,6

\ à

helje hebben aan

3

genoeg, grotere lollies hebben wel

Foto’s Hélène Wiesenhoon

=

6 LEEN voorjaar 2021