Hoogvliet - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Be
Recepten
B
il
g
Bakken
“
+
et Saar
is altijd leuk
Saar Huijsmans, de winnaar van Heel Holland Bakt Kids, bakt het
hele jaar door. Maar met Pasen pakt zij graag extra uit. Met deze
kleurrijke en heerlijke recepten, kan heel Holland aan de bak!
ps
Paas-meringue
Y
N
e 13:
gram pus eiwi
7)
M
© snufje zo!
ele
el ci
© 120 gram fijne elite e hj gram
Ft
en de poed
iker ©1 ehe
© sprinkles ©
gele
ER
e ssuterooges © bakpapier a
N
i
warm de oven voor op 10!
2
ES.
en de bakplaat met nee
gn
Ontvet een ko:
le mixer]
aak En
D Se
citroen. Doe het ei
em
Ke
klop dit op. Voeg = hei eiwit En begin te
1%
A
istal
TC
worden het citroensap en de fijne
+.
a nz en a an tot het schuen
#4
re
glan:
suiker me
maiz:
bern boven de kom. Spat
alles luchtig = elkaar tot de Bee
”
goe
nor
en S]
ER
kartelm
je. Pak een eo spuitz:
met siermondje en trek met jacke Saul
aan de binnenkant
ade
Vul deze vervolgens met een den
En
ui
patelen
8
‚org el
t
puit
dus voorzichtig
het witte schuim. Spuit een snuitje
et het gel:
huim eı
ef di
ook een streep geel schuim. Versier
De restjes
et suikeroogjes en sprinkles. Maak
AR
van het overgebleven schuim leuke
snoep je gewoon
ei-lollies, eieren of toe!
es en versier
met sprinkles. Diek het sc]
i
lekker op!
uren:
nde 1
le oven. Kleine
CES
2,6
\ à
helje hebben aan
3
genoeg, grotere lollies hebben wel
Foto’s Hélène Wiesenhoon
=
6 LEEN voorjaar 2021