Hoogvliet - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
*
a.
Fi
N
ri
Fa
À
RE >
oe
Vi
k
D
>
kv
LS
Big
2
Li
5
Ps
Ps
ER
Re
BR
u
e-
:
L
FÜR
#
à
su
2
74
A
|
273
;
he:
EN
ti
a
D
9
>
Rd
Ke
4
2
1
À
a
De
ne
ik
À
ee
2
ns
2
>
x
F7
MN
6
==
48
ch
7
à.
2
x
0
RAT PL sp
ne
KN SER
Gl
à 5%
u
3
Le
si
2 sallanals olijfolie
warm de oven voo
20/
NE
Verhit de olie in een hapjespan en
isch gehakt
fruit hi
de
n la,
and
250 LET
semer
in circa 5 minuten Kain
een
schild, in
het vega gehakt
e rozemarijn
2
4 wen
rein oak toe child,
a rm toe nroerbak
0,5 knolselderij
kel
le tomaten-
7
hild, in blokje
puree kort mee en verkru
1
2 eetlepels t
npu
ze bouillonblokje erover. Voe.
Wast
je
entebouillonblokje
epels wate:
toe, roer eve:
NEN
300
onen
ds en laat afgedi
lekt 10 minuten
(diepvries, gebroken)
stoven
n lag:
stand. B
à
1zak aardappelkroketjes
het gerecht op smaak met
z
out
®
diepvries, ca
en peper.
eg de
sperziebonen
x
à
toe aan de saus
a sche;
een
&
KES
As
ES
2
SE
ar
oven:
chaal
deel de bevroren
(>
2
>
5
oven-aardappelkroketjes over de
sau:
en bak het
ht in de oven
irca 25 minuten goudbru!
vl
u
I
{
A
il
bi
ii
nn
LE
Lt
|
u
|
14