Hoogvliet - Folder van 05.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 55




Hier is pagina 55 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 05.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

*

a.

Fi

N

ri

Fa

À

RE >

oe

Vi

k

D

>

kv

LS

Big

2

Li

5

Ps

Ps

ER

Re

BR

u

e-

:

L

FÜR

#

à

su

2

74

A

|

273

;

he:

EN

ti

a

D

9

>

Rd

Ke

4

2

1

À

a

De

ne

ik

À

ee

2

ns

2

>

x

F7

MN

6

==

48

ch

7

à.

2

x

0

RAT PL sp

ne

KN SER

Gl

à 5%

u

3

Le

si

2 sallanals olijfolie

warm de oven voo

20/

NE

Verhit de olie in een hapjespan en

isch gehakt

fruit hi

de

n la,

and

250 LET

semer

in circa 5 minuten Kain

een

schild, in

het vega gehakt

e rozemarijn

2

4 wen

rein oak toe child,

a rm toe nroerbak

0,5 knolselderij

kel

le tomaten-

7

hild, in blokje

puree kort mee en verkru

1

2 eetlepels t

npu

ze bouillonblokje erover. Voe.

Wast

je

entebouillonblokje

epels wate:

toe, roer eve:

NEN

300

onen

ds en laat afgedi

lekt 10 minuten

(diepvries, gebroken)

stoven

n lag:

stand. B

à

1zak aardappelkroketjes

het gerecht op smaak met

z

out

®

diepvries, ca

en peper.

eg de

sperziebonen

x

à

toe aan de saus

a sche;

een

&

KES

As

ES

2

SE

ar

oven:

chaal

deel de bevroren

(>

2

>

5

oven-aardappelkroketjes over de

sau:

en bak het

ht in de oven

irca 25 minuten goudbru!

vl

u

I

{

A

il

bi

ii

nn

LE

Lt

|

u

|

14