Jumbo - Folder van 01.06.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 17 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.06.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Technieken

& begrippen

Wat is nu het verschil tussen snippen en hakken?

Wat is blancheren en wat is pocheren? Bij Smulweb

weten we natuurlijk alles over koken, dus we helpen

je graag een handje op weg.

eee eseeseesesesesee eene ene PETE ee do 00 eee wei eee eee esse ... .

SNIJDEN ©

Deze term zie je vaak terugkomen bij het snijden van ui. Bij snipperen snijd je de ui

zo fijn mogelijk. Volg deze stappen, en je snippert in het vervolg uien als een chef!

1. Pel een ui en snijd deze doormidden met

Et

de nerf mee. Laat het ‘kontje' intact.

2. Snijd nu van het kontje af dunne plakjes,

zo snijd je de ui niet helemaal door.



d.

3. Snijd de ui vervolgens halverwege

horizontaal door. Je hebt nu de

Ee

voorbereiding voor het snipperen gemaakt.

4. Snijd nu zoals je de ui normaal zou snijden.

Dankzij de voorbereiding, krijg je nu

fijngesnipperde stukjes ui.

16 | KOKEN UIT DE VOORRAADKAST