Lidl - Folder van 19.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 19.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BRUNCHBROODJES
Be
ù
à
sa
EL
N
7
Ni
En
ps
fü
N)
x à
SE
64
5
Fe
<=
=”
7
L
RD
Er
pn
24
ee |
RC}
Ge 4 PERSO)
%
=
04
À
V2
® +»
D
nr
ve
zl
AN)
tid ed
4
EN
"IN
Big
ER
4
A
LENTEBLOEMEN VAN
LUXE KRENTENWEGGE
BRUNCH és 4 PERS. @ 20 MIN. + 30 MIN. WACHTTIJD
BENODIGDHEDEN
>
4
«8 sneden luxe krentenwegge
«50 g suiker
«Deegroller
* Ya biologische citroen,
«30 g boter, op kamertemperatuur
geraspt
« Papieren muffinvormpjes
1 tl bloem
« Muffinbakvorm
*Snufje zout
«125 ml slagroom
+125 g frambozen
+200 ml melk
«125 g blauwe bessen
«2 zakjes vanillesuiker
«50 g witte druiven,
“4 eidooiers
in dunne plakjes
®
PAPAJAWEGGE
BEREIDINGSWIJZE
pe
* Verwarm de oven voor op 180 graden.
«Rol de sneden luxe krentenwegge plat met een deegroller. Besmeer
sn veer
het brood met boter.
«Verdeel 8 papieren muffinvormpjes over de muffinbakvorm, druk ver-
volgens de sneden brood met boterkant naar beneden in de vormpjes.
» Verwarm de slagroom, melk en vanillesuiker in een pannetje en breng
aan de kook.
208 GRAM
«Meng in een kommetje de eidooiers, suiker, citroenrasp, bloem en
MN
een snufje zout.
«Voeg 4 el van het warme roommengsel toe aan het kommetje met
Luxe krentenwegge
Rijkgevuld krentenbrood met
eidooiers en meng goed door.
stukjes hazelnoot.In de
«Zet het vuur laag, voeg het eimengsel al roerende toe aan de warme room.
varianten mango en sinaasappel
Blijf doorkloppen met een garde totdat de custard zo dik is als vla,
& ananas, cranberry en papaya.
«Verdeel de custard over de broodbakjes en bak 20 minuten af in de oven.
Verkrijgbaar vanaf
«Laat de broodbakjes 10 minuten op een rooster afkoelen.
ed
donderdag 2 april.
* Garneer met vers fruit en serveer aan uw gasten.