Lidl - Folder van 19.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 19.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ss

Ed

N

=

és

N

AN

2

>

D

ON

d

à

à

ad)

5

x

à

p

D

LA

É

A

Le

À

|

+

Er

te

#5

Ja

$

7

RN

5

AN I

u

NN

JS

Nx

|

x

©

pe

5

on

]

4

PT

ru

4

oee PERSO

%

as:

"2

P-P.

LEP

ant

PAASHAAS KOKOSCAKE

HIGH TEA “er 8 PERS. ® 20 MIN. + 70 MIN. OVENTIJD

BENODIGDHEDEN

BEREIDINGSWIJZE

«150 g boter + extra om in te vetten

» Verwarm de oven voor op 165 graden.

-180 g witte chocolade, in blokjes

» Smelt de boter met de witte chocolade in een steelpannetje op laag vuur. Blijf roeren

GAC

en haal het pannetje van het vuur als driekwart van de chocolade is gesmolten.

«150 g suiker

Roer vervolgens net zo lang totdat alle chocolade is gesmolten.

+75 gbloem

+ Klop deleieren met de suiker luchtig. Meng het boterchocolademengsel, bakpoeder,

«1 zakje bakpoeder

de bloem, 150 g kokosrasp, een snufje zout, de limoenrasp en het sap door het

+170 g kokosrasp

mengsel.

«Snufje zout

» Vet de cakevorm in met boter. Verdeel het cakebeslag gelijkmatig over de vorm en

«2 limoenen, geraspt en uitgeperst

bak 70 minuten af in het midden van de oven. Laat de cake afkoelen op een rooster.

« Cakevorm (evt. in de vorm van paashaas)

«Meng de poedersuiker, yoghurt en het citroensap tot een glazuur.

«150 g poedersuiker

» Decoreer de cake met glazuur, strooi de rest van de kokosrasp over de cake en

versier met paaseitjes en paaschocolade.

1 el yoghurt

“1 el citroensap

« Paaseitjes en paaschocolade om te decoreren

lese)