Lidl - Folder van 19.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 19.03.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 68 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 19.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Lidl - Folder van 19.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 68
ke 7, in U f/ Ar À # | Sc on er Fu Pe 3 L 4 p') ke A 3 | A 4 u x Y N 2 | ou À A ki € A PI = € er” é à Nt «“ a A rd "4 > A N KA 18 >» oe, = 54 © pr. > = PASTASALADE MET GEROOSTERDE GROENTE EN PARMAHAM MAALTIJDSALADE %e 4 PERS. ®20 MIN. - 15 MIN. OVENTIJD BENODIGDHEDEN BEREIDINGSWIJZE «Grillpan «100 g baby spinazie « Verhit een grillpan zonder olie of boter, +8 pruimen, gehalveerd +100 g parmaham «Besprenkel de pruimen en groene asperges met olijfolie. Breng op smaak «1 stokbrood en ontpit met zout en peper. +150 g groene asperges + Gril de groene asperges en pruimen 2 minuten, keer regelmatig. +Olijfolie „Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de pasta +Zout en peper over een grote schaal en meng de mozzarella, pesto, baby spinazie en +200 g penne pasta parmaham erdoorheen. +125 g mini mozzarella « Maak de salade af met de gegrilde groene asperges en de pruimen. “Serveer met vers stokrood. „100 g verse groene pesto Tip: deze salade is ook heerlijk om mee te nemen naar een gezellige lente-picknick. ol À
Lidl - Folder van 19.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 68