Lidl - Folder van 04.05.2020 tot 04.06.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 36 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.05.2020 tot 04.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
N
©
F4
EN
+BB
«1 el sambal.
SE
«500 g zelfrijzend bakmeel
+100 g Turkse yoghurt
fi
+500 g Skyr
+100 g mayonaise
+3 tenen knoflook, fijngehakt
+10 g bieslook, fijngehakt
iv
«1 el Provencaalse kruiden
+200 g snacktomaten
ds
Uy
#
«Zout en peper
«1 sjalot, fijngesnipperd
oe
+30 g gesmolten boter
+1 el rode wijnazijn
+200 g vegetarisch gehakt
«1 el honing
c
+1 ui, gesnipperd
“Olijfolie
>
+1 el paprikapoeder
+200 g geraspte oude kaas
»:
+160 g gezeefde tomaten
+100 9 gesneden ijsbergsla.
à.
à
ER
“Steek de BBQ aan.
»Meng het zelfrijzend bakmeel met % tl zout, de Skyr, 2 tenen
knoflook, Provencaalse kruiden en gesmolten boter tot een
>
mooi gemengd deeg. Laat 10 minuten in de koelkast rusten.
SS,
«Meng intussen het vegetarisch gehakt, de ui, paprikapoeder,
pe
gezeefde tomaten en sambal in een kom.
5
3%
s-
DZ
«Meng in een andere kom de Turkse yoghurt, mayonaise, 1 teen
fijngehakte knoflook en bieslook tot een frisse knoflooksaus.
+ Snij de snacktomaten in blokjes en meng met de sjalot, rode
Ti
wijnazijn en honing. Breng op smaak met zout en peper.
« Haal het deeg uit de koelkast en verdeel in 4 stukken. Maak
4
vervolgens met de hand 4 platte flatbreads. Besprenkel de
flatbreads aan beide zijden royaal met olijfolie.
er
« Gril de flatbreads één voor één 3 minuten per kant met het
deksel op de BBQ.
+ Verdeel daarna het gehaktmengsel en de geraspte kaas over
de flatbreads en gril 5 minuten met het deksel op de BBQ
totdat de kaas gesmolten is.
“Serveer de flatbreads met de gesneden ijsbergsla,
snacktomaten, sjalot en huisgemaakte knoflooksaus.
ww
P.
5
Een toegankelijke,
fruitige topper uit
de USA. Heerlijk
bij vleesvervangers
re
a
Verkrijgbaar
vanaf 14 mei.
pe
Vega
jaal voor
ER
MeT
=
bereiden
veor
VEGAN
KE
:)
Ee
ween
SHOAI
ES RUL
GEHAKT
Che
Ge
.
UKJES
SPEKREE
y
TUKJES
4
à
Y
Me
a
a
ú
e
4
H
N
G
ke
vf
Frisse rosé met
r04é cuvée
een fruitige
es
afdronk. Goed te
5
combineren met
77
24
JANAF
rijstgerechten,
vleesvervangers en
=
|
vis, Verkri
baar
vanaf 14 mei.
Keuze uit: spekreepjes, shoarma, rulgehakt,
kipstukjes en wokstukjes.