Lidl - Folder van 04.05.2020 tot 04.06.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 36 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.05.2020 tot 04.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
U
DE B
AT)
IH
mL
>
G
d
b NE
7
R
À
OE N
E
D
GEVULDE PAPRIKAS MET BULGUR, GEPOFTE POMPOEN,
FETA, RODE BIET, DADELS EN GRANAATAPPELPITTEN
BBQ-GERECHT #8$ 4 PERS. ® 30 MIN. + 20 MIN.BBQ-TIJD @ 2.58 P.P.
8X
BEKROOND
er
be
er
FR
Te
TS
ee
>
we
Dan
a
€
7
BE
2%,
a
=
In
a
a
BENODIGDHEDEN:
BEREIDINGSWIJZE:
+ flespompoen
+1 lente-ui,
+ Steek de BBQ aan.
“Olijfolie
in ringetjes
Schil de flespompoen en snij in plakken van % cm. Besprenkel de plakken met olijfolie en
+ Zout en peper
+10 9 koriander,
bestrooi met zout en peper.
+450 g bulgur
fijngehakt
« Gril de plakken pompoen 15 minuten op de BBQ, keer regelmatig.
+100 g dadels, ontpit
+4 paprika's
+ Neem de gegrilde pompoen van de BBQ en snij in blokjes van 1 cm.
+200 g feta
+100 9
+ Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
+200 g gekookte
granaatappelpitten
- Snij de dadels in plakjes en verkruimel de feta. Meng de pompoenblokjes, dadels, feta, blokjes
rode biet, in kleine
biet, currypoeder, knoflook en lente-ui samen met de gehakte koriander door de bulgur.
blokjes
« Snij de bovenkant van de paprika's voorzichtig los. Verwijder de zaadlijsten en pitjes.
+1 tl currypoeder
Besprenkel de paprika's rondom met olijfolie.
+1 teen knoflook,
Vul de paprika's met de bulgursalade en pof de gevulde paprika's 20 minuten rechtop op de BBQ.
fijngehakt
+ Gameer de gepofte paprika's met granaatappelpitten en serveer aan uw gasten.
KIJK VOOR ALLE ZOMERSE RECEPTEN BOORDEVOL