Lidl - Folder van 04.05.2020 tot 04.06.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 36 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.05.2020 tot 04.06.2020.

Hier is pagina 16 van 36 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.05.2020 tot 04.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Lidl - Folder van 04.05.2020 tot 04.06.2020 - Pagina 16
a U DE B AT) IH mL > G d b NE 7 R À OE N E D GEVULDE PAPRIKAS MET BULGUR, GEPOFTE POMPOEN, FETA, RODE BIET, DADELS EN GRANAATAPPELPITTEN BBQ-GERECHT #8$ 4 PERS. ® 30 MIN. + 20 MIN.BBQ-TIJD @ 2.58 P.P. 8X BEKROOND er be er FR Te TS ee > we Dan a € 7 BE 2%, a = In a a BENODIGDHEDEN: BEREIDINGSWIJZE: + flespompoen +1 lente-ui, + Steek de BBQ aan. “Olijfolie in ringetjes Schil de flespompoen en snij in plakken van % cm. Besprenkel de plakken met olijfolie en + Zout en peper +10 9 koriander, bestrooi met zout en peper. +450 g bulgur fijngehakt « Gril de plakken pompoen 15 minuten op de BBQ, keer regelmatig. +100 g dadels, ontpit +4 paprika's + Neem de gegrilde pompoen van de BBQ en snij in blokjes van 1 cm. +200 g feta +100 9 + Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. +200 g gekookte granaatappelpitten - Snij de dadels in plakjes en verkruimel de feta. Meng de pompoenblokjes, dadels, feta, blokjes rode biet, in kleine biet, currypoeder, knoflook en lente-ui samen met de gehakte koriander door de bulgur. blokjes « Snij de bovenkant van de paprika's voorzichtig los. Verwijder de zaadlijsten en pitjes. +1 tl currypoeder Besprenkel de paprika's rondom met olijfolie. +1 teen knoflook, Vul de paprika's met de bulgursalade en pof de gevulde paprika's 20 minuten rechtop op de BBQ. fijngehakt + Gameer de gepofte paprika's met granaatappelpitten en serveer aan uw gasten. KIJK VOOR ALLE ZOMERSE RECEPTEN BOORDEVOL
Lidl - Folder van 04.05.2020 tot 04.06.2020 - Pagina 16