Lidl - Folder van 04.05.2020 tot 04.06.2020 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 36 pagina's van de Lidl folder, geldig van 04.05.2020 tot 04.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

U

DE B

AT)

IH

mL

>

G

d

b NE

7

R

À

OE N

E

D

GEVULDE PAPRIKAS MET BULGUR, GEPOFTE POMPOEN,

FETA, RODE BIET, DADELS EN GRANAATAPPELPITTEN

BBQ-GERECHT #8$ 4 PERS. ® 30 MIN. + 20 MIN.BBQ-TIJD @ 2.58 P.P.

8X

BEKROOND

er

be

er

FR

Te

TS

ee

>

we

Dan

a



7

BE

2%,

a

=

In

a

a

BENODIGDHEDEN:

BEREIDINGSWIJZE:

+ flespompoen

+1 lente-ui,

+ Steek de BBQ aan.

“Olijfolie

in ringetjes

Schil de flespompoen en snij in plakken van % cm. Besprenkel de plakken met olijfolie en

+ Zout en peper

+10 9 koriander,

bestrooi met zout en peper.

+450 g bulgur

fijngehakt

« Gril de plakken pompoen 15 minuten op de BBQ, keer regelmatig.

+100 g dadels, ontpit

+4 paprika's

+ Neem de gegrilde pompoen van de BBQ en snij in blokjes van 1 cm.

+200 g feta

+100 9

+ Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.

+200 g gekookte

granaatappelpitten

- Snij de dadels in plakjes en verkruimel de feta. Meng de pompoenblokjes, dadels, feta, blokjes

rode biet, in kleine

biet, currypoeder, knoflook en lente-ui samen met de gehakte koriander door de bulgur.

blokjes

« Snij de bovenkant van de paprika's voorzichtig los. Verwijder de zaadlijsten en pitjes.

+1 tl currypoeder

Besprenkel de paprika's rondom met olijfolie.

+1 teen knoflook,

Vul de paprika's met de bulgursalade en pof de gevulde paprika's 20 minuten rechtop op de BBQ.

fijngehakt

+ Gameer de gepofte paprika's met granaatappelpitten en serveer aan uw gasten.

KIJK VOOR ALLE ZOMERSE RECEPTEN BOORDEVOL