PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.04.2020 tot 11.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nd

wens

Fr

*#

x

Zelf

.

en

St

- kruiden-

=

< boter

Ÿ

maken

Ae

N

À

Frisse Mex

aanse

limoen-korianderboter

1. Pel en pers de knoflook uit. Hak de koriander fijn.

44

Er

Rasp de schil van de limoen. Pers het sap van de limoen uit

2. Prak de roomboter zacht met een vork en mix de

ws

fijngehakte koriander, de limoenrasp, -sap en knoflook door

2

de roomboter.

3. Verdeel de limoen-korianderboter over het vershoudfolie

en maak er een lange rol van. Laat de boter een uur

opstijven in de koelkast.

AR

mi

à

5

2,

st

a

à

#

ke

A



)

}

+

#

N

fa

A

7

2



as

5

"4

pn

P

er

%

DATE

ty

/

pe

fn

wi

LR

Knoflook-kruidenboter op

Italiaanse basilicum-tomatenboter

1. Pel en pers de knoflook uit. Hak de basilicum en

Provençaalse wijze

1. Pel en pers de knoflook uit. Rits de tijm en rozemarijn

zongedroogde tomaten fijn.

van de takjes en hak fijn.

2. Prak de roomboter zacht met een vork en mix de

fijngehakte basilicum en zongedroogde tomaten door

2. Hak de bieslook fijn en meng samen met de knoflook,

de roomboter.

tijm en rozemarijn.

3. Prak de roomboter zacht met een vork en mix alle

3. Verdeel de basilicum-tomatenboter over het vershoudfolie

en maak er een lange rol van. Laat de boter een uur

fijngehakte kruiden door de roomboter.

4. Verdeel de kruidenroomboter over het vershoudfolie

opstijven in de koelkast.

en maak er een lange rol van. Laat de boter een uur

opstijven in de koelkast.

Kijk voor meer BBQ-recepten op FE