PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.04.2020 tot 11.09.2020.

Hier is pagina 17 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.04.2020 tot 11.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 17
nd wens Fr *# x Zelf . en St - kruiden- = < boter Ÿ maken Ae N À Frisse Mex aanse limoen-korianderboter 1. Pel en pers de knoflook uit. Hak de koriander fijn. 44 Er Rasp de schil van de limoen. Pers het sap van de limoen uit 2. Prak de roomboter zacht met een vork en mix de ws fijngehakte koriander, de limoenrasp, -sap en knoflook door 2 de roomboter. 3. Verdeel de limoen-korianderboter over het vershoudfolie en maak er een lange rol van. Laat de boter een uur opstijven in de koelkast. AR mi à 5 2, st a à # ke A ‘ ) } + # N fa A 7 2 ” as 5 "4 pn P er % DATE ty / pe fn wi LR Knoflook-kruidenboter op Italiaanse basilicum-tomatenboter 1. Pel en pers de knoflook uit. Hak de basilicum en Provençaalse wijze 1. Pel en pers de knoflook uit. Rits de tijm en rozemarijn zongedroogde tomaten fijn. van de takjes en hak fijn. 2. Prak de roomboter zacht met een vork en mix de fijngehakte basilicum en zongedroogde tomaten door 2. Hak de bieslook fijn en meng samen met de knoflook, de roomboter. tijm en rozemarijn. 3. Prak de roomboter zacht met een vork en mix alle 3. Verdeel de basilicum-tomatenboter over het vershoudfolie en maak er een lange rol van. Laat de boter een uur fijngehakte kruiden door de roomboter. 4. Verdeel de kruidenroomboter over het vershoudfolie opstijven in de koelkast. en maak er een lange rol van. Laat de boter een uur opstijven in de koelkast. Kijk voor meer BBQ-recepten op FE
PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 17