PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.04.2020 tot 11.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
nd
wens
Fr
*#
x
Zelf
.
en
St
- kruiden-
=
< boter
Ÿ
maken
Ae
N
À
Frisse Mex
aanse
limoen-korianderboter
1. Pel en pers de knoflook uit. Hak de koriander fijn.
44
Er
Rasp de schil van de limoen. Pers het sap van de limoen uit
2. Prak de roomboter zacht met een vork en mix de
ws
fijngehakte koriander, de limoenrasp, -sap en knoflook door
2
de roomboter.
3. Verdeel de limoen-korianderboter over het vershoudfolie
en maak er een lange rol van. Laat de boter een uur
opstijven in de koelkast.
AR
mi
à
5
2,
st
a
à
#
ke
A
‘
)
}
+
#
N
fa
A
7
2
”
as
5
"4
pn
P
er
%
DATE
ty
/
pe
fn
wi
LR
Knoflook-kruidenboter op
Italiaanse basilicum-tomatenboter
1. Pel en pers de knoflook uit. Hak de basilicum en
Provençaalse wijze
1. Pel en pers de knoflook uit. Rits de tijm en rozemarijn
zongedroogde tomaten fijn.
van de takjes en hak fijn.
2. Prak de roomboter zacht met een vork en mix de
fijngehakte basilicum en zongedroogde tomaten door
2. Hak de bieslook fijn en meng samen met de knoflook,
de roomboter.
tijm en rozemarijn.
3. Prak de roomboter zacht met een vork en mix alle
3. Verdeel de basilicum-tomatenboter over het vershoudfolie
en maak er een lange rol van. Laat de boter een uur
fijngehakte kruiden door de roomboter.
4. Verdeel de kruidenroomboter over het vershoudfolie
opstijven in de koelkast.
en maak er een lange rol van. Laat de boter een uur
opstijven in de koelkast.
Kijk voor meer BBQ-recepten op FE