PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.04.2020 tot 11.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Zo rooster je veilig.
* Zet de barbecue op een stabiele ondergrond
en houd kinderen en huisdieren zoveel mogelijk
uit de buurt.
* Haal niet te veel vlees, vis en salades tegelijk
uit de koelkast, maar vul regelmatig aan dan blijft
alles lekker vers!
* Gebruik aparte schalen en keukengerei voor
rauw en bereid voedsel.
+ Controleer of het voedsel goed gaar is voordat je
het opeet. Snijd verbrande stukjes weg.
Zo gefikst.
Begin niet te vroeg: wacht even tot de vlammen
in je barbecue weg zijn en leg dan pas het eten op
het rooster. Anders verbrandt het vlees terwijl het
van binnen nog rauw is. Steek de barbecue daarom
ongeveer een halfuurtje voordat je wilt beginnen
aan. Als de kooltjes oranje gloeien en al een dun
laagje as hebben, is de temperatuur perfect!
any
m
in
d
#
‚4
2
u‘
Ge
N
La
%
”
Re
p
>
Á
Kolen of briketten?
Wanneer kies je voor houtskool en wanneer voor
briketten? Dat hangt vooral af van de soort barbecue
die je hebt en hoe lang je wilt barbecueën. Houtskool
wordt heel snel heet, maar koelt ook eerder af.
Kooltjes zijn vooral geschikt voor gebruik in een
open barbecue. Briketten worden minder snel warm,
maar blijven wel langer op temperatuur. Ideaal dus
als je geen haast hebt en urenlang wilt barbecueën.
Briketten zijn de beste optie voor een barbecue
met deksel.
Kid
meer inspiratie
/bba