PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.04.2020 tot 11.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Zo rooster je veilig.

* Zet de barbecue op een stabiele ondergrond

en houd kinderen en huisdieren zoveel mogelijk

uit de buurt.

* Haal niet te veel vlees, vis en salades tegelijk

uit de koelkast, maar vul regelmatig aan dan blijft

alles lekker vers!

* Gebruik aparte schalen en keukengerei voor

rauw en bereid voedsel.

+ Controleer of het voedsel goed gaar is voordat je

het opeet. Snijd verbrande stukjes weg.

Zo gefikst.

Begin niet te vroeg: wacht even tot de vlammen

in je barbecue weg zijn en leg dan pas het eten op

het rooster. Anders verbrandt het vlees terwijl het

van binnen nog rauw is. Steek de barbecue daarom

ongeveer een halfuurtje voordat je wilt beginnen

aan. Als de kooltjes oranje gloeien en al een dun

laagje as hebben, is de temperatuur perfect!

any

m

in

d

#

‚4

2

u‘

Ge

N

La

%



Re

p

>

Á

Kolen of briketten?

Wanneer kies je voor houtskool en wanneer voor

briketten? Dat hangt vooral af van de soort barbecue

die je hebt en hoe lang je wilt barbecueën. Houtskool

wordt heel snel heet, maar koelt ook eerder af.

Kooltjes zijn vooral geschikt voor gebruik in een

open barbecue. Briketten worden minder snel warm,

maar blijven wel langer op temperatuur. Ideaal dus

als je geen haast hebt en urenlang wilt barbecueën.

Briketten zijn de beste optie voor een barbecue

met deksel.

Kid

meer inspiratie

/bba