PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.04.2020 tot 11.09.2020.



PLUS Folder 27.04.2020

Hier is pagina 2 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.04.2020 tot 11.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 2

Zo rooster je veilig. * Zet de barbecue op een stabiele ondergrond en houd kinderen en huisdieren zoveel mogelijk uit de buurt. * Haal niet te veel vlees, vis en salades tegelijk uit de koelkast, maar vul regelmatig aan dan blijft alles lekker vers! * Gebruik aparte schalen en keukengerei voor rauw en bereid voedsel. + Controleer of het voedsel goed gaar is voordat je het opeet. Snijd verbrande stukjes weg. Zo gefikst. Begin niet te vroeg: wacht even tot de vlammen in je barbecue weg zijn en leg dan pas het eten op het rooster. Anders verbrandt het vlees terwijl het van binnen nog rauw is. Steek de barbecue daarom ongeveer een halfuurtje voordat je wilt beginnen aan. Als de kooltjes oranje gloeien en al een dun laagje as hebben, is de temperatuur perfect! any m in d # ‚4 2 u‘ Ge N La % ” Re p > Á Kolen of briketten? Wanneer kies je voor houtskool en wanneer voor briketten? Dat hangt vooral af van de soort barbecue die je hebt en hoe lang je wilt barbecueën. Houtskool wordt heel snel heet, maar koelt ook eerder af. Kooltjes zijn vooral geschikt voor gebruik in een open barbecue. Briketten worden minder snel warm, maar blijven wel langer op temperatuur. Ideaal dus als je geen haast hebt en urenlang wilt barbecueën. Briketten zijn de beste optie voor een barbecue met deksel. Kid meer inspiratie /bba

PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 2