PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.04.2020 tot 11.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

OM Oa

enr sssssa ss usa ss ones ss

advertorial

&

%

BBQ met een

LS

PS

Italiaans tintje.

£

Z

=

Italianen hebben een rijke

barbecuegeschiedenis.

Geen hamburgers, maar

Fr

er

al

veel groenten, vis en vlees

Zal

gegrild boven open vuur.

LU

Appelciderazijn is daarbij

onmisbaar als smaakmaker in

=

Ro

Z

zelfgemaakte barbecuesaus

;

FE

en marinades.

en

Maak een klassieke

marinade voor gegrilde

courgette of aubergine.

EE

Meng 50 ml olijfolie, 2 el

appelciderazijn, 2 tenen

geperste knoflook en een

I

snufje zout en peper. Laat

4

de groenten na het grillen

A

zo'n twee uur rusten in de

marinade.

en,

dà,

æ

X

a

Een frisse salade mag niet

(

4

a

ontbreken, en die is het

17.

hi

lekkerst met balsamicoazijn

2

uit Modena. Kies daarbij voor

Ik:

NG

NG

het gemak en de zoet-frisse

A

smaak van Ponti Creme.



4

3

a

12

un

fn

fi

id

Vs

4

à

e

/

en

|

del

PONTI

. Br

2

CR

EME

IR

x

B

».

d

-

3

va

|

%

&

Fles 250 ml

+

De prijzen variëren van

..... .

a

OO eeens,