PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.04.2020 tot 11.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
OM Oa
enr sssssa ss usa ss ones ss
advertorial
&
%
BBQ met een
LS
PS
Italiaans tintje.
£
Z
=
Italianen hebben een rijke
barbecuegeschiedenis.
Geen hamburgers, maar
Fr
er
al
veel groenten, vis en vlees
Zal
gegrild boven open vuur.
LU
Appelciderazijn is daarbij
onmisbaar als smaakmaker in
=
Ro
Z
zelfgemaakte barbecuesaus
;
FE
en marinades.
en
Maak een klassieke
marinade voor gegrilde
courgette of aubergine.
EE
Meng 50 ml olijfolie, 2 el
appelciderazijn, 2 tenen
geperste knoflook en een
I
snufje zout en peper. Laat
4
de groenten na het grillen
A
zo'n twee uur rusten in de
marinade.
en,
dà,
æ
X
a
Een frisse salade mag niet
(
4
a
ontbreken, en die is het
17.
hi
lekkerst met balsamicoazijn
2
uit Modena. Kies daarbij voor
Ik:
NG
NG
het gemak en de zoet-frisse
A
smaak van Ponti Creme.
€
4
3
a
12
un
fn
fi
id
Vs
4
à
e
/
en
|
del
PONTI
. Br
2
CR
EME
IR
x
B
».
d
-
3
va
|
%
&
Fles 250 ml
+
De prijzen variëren van
..... .
a
OO eeens,