PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.04.2020 tot 11.09.2020.

Hier is pagina 19 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.04.2020 tot 11.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 19
OM Oa enr sssssa ss usa ss ones ss advertorial & % BBQ met een LS PS Italiaans tintje. £ Z = Italianen hebben een rijke barbecuegeschiedenis. Geen hamburgers, maar Fr er al veel groenten, vis en vlees Zal gegrild boven open vuur. LU Appelciderazijn is daarbij onmisbaar als smaakmaker in = Ro Z zelfgemaakte barbecuesaus ; FE en marinades. en Maak een klassieke marinade voor gegrilde courgette of aubergine. EE Meng 50 ml olijfolie, 2 el appelciderazijn, 2 tenen geperste knoflook en een I snufje zout en peper. Laat 4 de groenten na het grillen A zo'n twee uur rusten in de marinade. en, dà, æ X a Een frisse salade mag niet ( 4 a ontbreken, en die is het 17. hi lekkerst met balsamicoazijn 2 uit Modena. Kies daarbij voor Ik: NG NG het gemak en de zoet-frisse A smaak van Ponti Creme. € 4 3 a 12 un fn fi id Vs 4 à e / en | del PONTI . Br 2 CR EME IR x B ». d - 3 va | % & Fles 250 ml + De prijzen variëren van ..... . a OO eeens,
PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 19