PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.04.2020 tot 11.09.2020.

Hier is pagina 21 van 24 pagina's van de PLUS folder, geldig van 27.04.2020 tot 11.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 21
Es ‘5 Bana a n de BBQ ee x LT INA» £ a eN » En 145 AE ei £ À | a > mn, Y% kj) A eten CL N uf 2 SAN Fe À MMAg, NS (4 5 ENT: “ Ver. Z Ne re as Barbecuebanaan met chocolade 2 Ingrediënten voor 4 personen: 4 Rijpe PLUS Fairtrade en klimaatneutrale bananen &- 75 g Fijngehakte Fairtrade pure chocolade ® 4 el geroosterde pistachenootjes Bereiding: Leg de bananen met schil en al op de grill. Grill ze 10 minuten. Keer ze regelmatig met een tang. Smelt de chocolade in de keuken au bain-marie. Leg de bananen op 4 borden. Snijd met een mes een stukje bij de steel in en verwijder de helft van de schil. Druppel de chocolade met een lepel over de banaan. Rooster 4 eetlepels pistachenootjes in een droge koekenpan, hak ze fijn en strooi ze over de bananen. Perfect te combineren met slagroomijs. . Kijk voor meer BBQ-recepten op CCE
PLUS - Folder van 27.04.2020 tot 11.09.2020 - Pagina 21