Albert Heijn - Folder van 04.12.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 20

Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.12.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
NIE
ti
ES
st
\Meer informatie
over dit tafelkleed?
a
IS
onde
Kijk.op pagina 52
—
sf
1]
Ee
ES
La
Nt
À
y
es
AE
#
x
HEt
De
122
LE
En
NW}
15
I
za
744
u
Ir
2
ER
cd
D $
(f
er
ú
ee
Q
4
er)
à
6
ie
“=
À
Pe
LA
3
6
7
rs
Ü
CAT
0
f=
2)
x
le ingrediënten
van ditgerecht op:
jeboodschappen-
=
lijstop ah.nlof —
Ke
D
REN
SS
allerhande
2 el a, de oven joor
uit de pan en laat met de velkant naar boven
op 160 °C.
Hi A
|
A
PP
IJ
€
d
met pommes Maxim’s
dunschiller. Maak 4 bloemvormen van e
rwarm de zuurkool met het vocht uit de
=
>
10-12 plakjes op 2
et bakpapier beklede
verpakking, de selderij en 4 el water in een
en rodewijnsaus
bakplaten (en/of kee Zorg dat de
pan op laag vuur. Roer het achtergehouden
akjes elkaar ov
2
Ee met zout. Bak in
met de ghee en
in dunne plakken, schenk de rodewijnsaus
ca. 35 min. knapperig en goudgeel. Haal uit
erover en serveer met de zuurkool el
e 2 scharrel ee e2 a ghee
2
(geklaarde boter) ® 2 v.
r
aardappelen © 300 ml a ne wijn
vuur aan de kook. Laat in ca. 5 min. tot de
Maxim). Bestrooi met zwarte peper.
© 380 ml vleesfond ® 100 g ongezouten
roomboter ® V2 zakje selderij
=
à 40 g)
helft inkoken. Voeg de fond en de helft van
BEVAT p.p. 535 kcal - 29 g eiwit 37 g vet,
e boter toe en laat in ca. 15 min. tot een
@ 520 g zuurkool ® vershoudfolie
waarvan 22 g verz. - 14 g koolhydraten,
© mandoline of dunschiller ® bakpapier
kwart inkoken. Breng op smaak met peper.
waarvan 4 a m 3.3 gzout- 4 g vezels
4 Verhit een koekenpan zonder oli
1 Dep de eend droog met keukenpapier.
boter op middelhoog vuur en bak de eend
«Prijs p.
Met lichtzoete
van een V2 cm diep in het vel zonder het
doe het braadvet in een kom. Bak de eend
pn
vlees te raken. En de eend in vershoud-
dan! in nog | an, sp. de velkant krokant.
Eendenborstfilet
folie en laat in 1 u
08
el omen. Bestrooi rondom met peper en
En
rooribater toe en bak 5 min. Schep steeds
de smeltende boter erover. Neem de eend
Of
je algemeen als wild beschouwd
et betek
levend dier
ert Heijn verm
verpakking of-het gaat
‘en of vi
ren:
&