Albert Heijn - Folder van 04.12.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.12.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NIE

ti

ES

st

\Meer informatie

over dit tafelkleed?

a

IS

onde

Kijk.op pagina 52



sf

1]

Ee

ES

La

Nt

À

y

es

AE

#

x

HEt

De

122

LE

En

NW}

15

I

za

744

u

Ir

2

ER

cd

D $

(f

er

ú

ee

Q

4

er)

à

6

ie

“=

À

Pe

LA

3

6

7

rs

Ü

CAT

0

f=

2)

x

le ingrediënten

van ditgerecht op:

jeboodschappen-

=

lijstop ah.nlof —

Ke

D

REN

SS

allerhande

2 el a, de oven joor

uit de pan en laat met de velkant naar boven

op 160 °C.

Hi A

|

A

PP

IJ



d

met pommes Maxim’s

dunschiller. Maak 4 bloemvormen van e

rwarm de zuurkool met het vocht uit de

=

>

10-12 plakjes op 2

et bakpapier beklede

verpakking, de selderij en 4 el water in een

en rodewijnsaus

bakplaten (en/of kee Zorg dat de

pan op laag vuur. Roer het achtergehouden

akjes elkaar ov

2

Ee met zout. Bak in

met de ghee en

in dunne plakken, schenk de rodewijnsaus

ca. 35 min. knapperig en goudgeel. Haal uit

erover en serveer met de zuurkool el

e 2 scharrel ee e2 a ghee

2

(geklaarde boter) ® 2 v.

r

aardappelen © 300 ml a ne wijn

vuur aan de kook. Laat in ca. 5 min. tot de

Maxim). Bestrooi met zwarte peper.

© 380 ml vleesfond ® 100 g ongezouten

roomboter ® V2 zakje selderij

=

à 40 g)

helft inkoken. Voeg de fond en de helft van

BEVAT p.p. 535 kcal - 29 g eiwit 37 g vet,

e boter toe en laat in ca. 15 min. tot een

@ 520 g zuurkool ® vershoudfolie

waarvan 22 g verz. - 14 g koolhydraten,

© mandoline of dunschiller ® bakpapier

kwart inkoken. Breng op smaak met peper.

waarvan 4 a m 3.3 gzout- 4 g vezels

4 Verhit een koekenpan zonder oli

1 Dep de eend droog met keukenpapier.

boter op middelhoog vuur en bak de eend

«Prijs p.

Met lichtzoete

van een V2 cm diep in het vel zonder het

doe het braadvet in een kom. Bak de eend

pn

vlees te raken. En de eend in vershoud-

dan! in nog | an, sp. de velkant krokant.

Eendenborstfilet

folie en laat in 1 u

08

el omen. Bestrooi rondom met peper en

En

rooribater toe en bak 5 min. Schep steeds

de smeltende boter erover. Neem de eend

Of

je algemeen als wild beschouwd

et betek

levend dier

ert Heijn verm

verpakking of-het gaat

‘en of vi

ren:

&