Albert Heijn - Folder van 04.12.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 68 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.12.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

#4

\

f

Î

N

he

allerhande

arkenshaas

=

Scan de QR-code

met mosterdzaad en

en zeteenvoudig

de ingrediënten

EU

& Kot

van dit gerecht ol

je boodschappen-

(25 MIN.)

me

lijst op ah.nl of

dig en mals.

55 g mosterdzaad (strooier, Verstegen)

© 80 ml rijstazijn (flesje 150 ml, Saitaku)

aj

A ET

Vans

©

1tl

© 550 g been-

N

ham ® 2 el olijfolie ® 1 sj

7a

|

sterd

5

oe

® 25 g roomboter e 2 el grove

® 2el honing ® 150 ml verse Ee

ES



1 Verwarm de oven voor of

pek en romige champignonsaus.

a NS

\ Varkensvlees van Nederlandse herkomst.

Breng het mosterdzaad met de rijstazijn,

=

enh

saus, ca. 825 g, per 750 g

de kook in een steelpan. Zet het vuur laag

A

en laat 45 min. zachtjes ko

iN

ig

2 Verwijder de verpakking van de been-

hi

«er

ham,

enham in met 2 el olie.

+

7

FE

Leg de ham terug in het aluminium bakje

HAS

en zet in het midden van En oven. Rooster

nj

ra:

de ham in ca. 45 mi

Snipper HE pe sjalot zo fijn

EN d

Eni)

A

x

ns

mogelijk. Verhit de boter in een steelpan



|

en fruit de sjalot 4 min. op middelhoog

5

w

À

A

h

h

A

A

ci

if

AH Excellent Varkenshaas brie

kook. Laat 10 min. zachtjes koken. Breng

u

à.

#

de saus op smaak met zout en pepe

SW

49

A Neem de beenham uit de oven en

A

laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min.

j

rusten. Snijd in plakken. Schee

IB

À

99

ortie 1 el van het ingelegde mosterdzaad

7

4

overheen. Serveer de ham me

Fi

Z

FP

warme honing-mosterdsaus erbi

ed

®

per 450 g

BEVAT p.p. 550 kcal. 29 g eiwit - 33 g vet,

waarvan 16 g verz. - 33 g koolhydraten

#

waarvan 29 g suikers : 2.

4

Mager en mals varkensvlees

2 gvezels-Prisp.p.€ 2.

di

met een zachte smaak.

Be

Varkenshaas

m

hin.

ge

#

Rijk en sappig.

Met honing-mosterdsaus.

Licht gepekeld

M

Gé,

KE

Ei

AH Excellent Honey glazed

ca. 1.25 kilo, per kilo

ca. 550 g, per 550 g

KA

480

*

a

hu

ik

u

5

Puh

si

ha

NE