Albert Heijn - Folder van 04.12.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 41

Hier is pagina 41 van 68 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.12.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
aller
è
de]
atee Ps
js
ete er
Scan de QR- code
7
CPC ET)
4
ee
ingrediënten
1 vanillestokje e 500 ml verse slagroom
van dit gerecht op
1 blikje gecondenseerde melk
g
jeboodschappen-
200 g fijne he
diepvriesbak
lijstop ah.nl of
(ca. 1 liter)
Kn /
1 Snijd het vanillestokje in de lengte open
“
en schraap met een mespunt het merg
eruit. Doe dit samen met de slagroom en
A
econdenseerde melk in een kom en klop
+
«
met een mixer in 5 min. stijf. Schep in de
si
diepvriesbak en doe de deksel er
Zet
6 uur in de vriezer. Je hoeft tussentijds niet
t
kit
ee
2 Doe ondertussen de kristalsuiker
DES
met 3 el water in
nen laat
LAC 3
g vuur karamelliseren tot
B ns
>
op middelhoo
>
de suiker goudbruin, tegen koperkleuri
Ri. |
NS hed
aan, is. Roer niet, maar draai af en toe
b
3
met de pan, zodat de karamel loskomt
+ 4
PR
Be
bi
van de randen. Giet de karamel op een
3
vel bakpapier. Til de randen van het
as.
vel voorzichtig op om de karamel te
=
ver: jen ni kop: hetis erg heet! Laat
n breek de helft in
stukken. ee a mer a u nn
zen,
3 Schep bollen v:
bestrooi met de
e karamel en steel
een paar karamelschotsen i
eue
ARTS
BEVAT p.p. 635 kcal -8 geiwit- 35 gui
>
waarvan 23 g verz. 72g vooreen,
ee
Ee
waarvan 72 g suikers - 0.2 g
IJSSTAM
0 g vezels. Prijs p.p. € 1.4
IJstaartjes
Meringue
Choco
N
lagroom en
kelijk en snel. IJs
nr
chocoladesaus.
met vanillesı
ken
Voor 6 persone:
> |
knapperige chocolaagjes.
7
stukjes framboos en
AH
Ilent
k
|
Meringuerol, 410 g
m
4
at
vanille-choco
5
|
AH Excellent Meringue-
8
ijstaartjes, 4 stul
+
Sr
ai
d
Ak
Ni
Ÿ
QU
fn
(le
LN
A