Albert Heijn - Folder van 04.12.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 27

Hier is pagina 27 van 68 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.12.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AEN
EN
4
#
TS
de.
7
allerhande
+
1
a
ore
en zeteenvoudig
de ingrediënten
met saffraansaus
DAT
van dit gerecht op:
=
jeboodschappen-
Le
ye
„A
ljstopah.nlof in
® 60 g boter ® 2 middelgrote Fr
3
aardappelen ® 1 sjalot e 100 ml w
wijn
De
© 1 buisje saffraan (0.05 g) ©
200 as verse
0
B 4
slagroom ® 1 el olijfolie e 4 kleine kabeljauw-
> att
it
kh
haasjes © 50 g babyspinazie ® bakpapi
warm de oven voor op 160 °C. Sm
elt 2 el
\ LL
boter in een steelpan. Schil de aardappelen en
snijd in zo dun mogelijke pla
kjes. Vor
ne.
pr
met bakpapier beklede bakplaat 4 rechthoekjes
ter grootte va
en
beljauwhaasje van
10-12 plakjes, elkaar overlappend. Bestrijk met
et
Lg
de gesmolten boter en bestrooi met zout.
À US
er
in ca. 35 min. goudgeel in de oven. Haal uit de
PR,
oven en druk stevig aan met
2 Snipper ondertussen de sjalot heel fin. Smelt
LS
1 el boter in een steelpan op laag vuur en fruit de
er
zeg
+
à
sjalot 2 min. Voeg de wijn toe, breng aan de kook
4
en laat 1 min. inkoken. Verkruimel de saffraan,
meng met 1 el heet water en voeg samen met
rt
=
Ak
de slagroom toe. Laat 15 min. zachtjes koken
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
ES:
&
3 Verhit 5 min. voor het einde van de oventijd
Kom ©
de olie met 1/2 el boter in een koekenpan met
#4
Pia
antiaanbaklaag en bak de kabeljauwhaasjes
“u
p hoog vuur. Keer halverwege. Leg met
re
een spatel op elk haasje een aardappeldakje.
Maak de saus af door de rest van de boter er-
doorheen te roeren met een garde tot een glad,
goudgeel geheel. Verdeel de babyspinazie over
warme borden. Leg de kabeljauw met aardappel
EE
er in het midden op en besprenkel de bordjes
»
99
met de saffraansau:
En
BEVAT pp. 470 kcal - 26 g eiwit. 34 g vet, waar-
Ik
2508
van 21 g verz. - 12 g koolhydraten, waarvan 3 g
N
3)
al
suikers - 0,8 g zout: 1 g vezels - Prijs p.p. € 4.15
Pr
4,
er
ti
Tonijn
Met prosecco
Zalm op huid
|
Wat zachter en milder van
Met topping van pistache,
sa 1 me pure
eale
y
an voor een eigen
rood. Op z'n best als-ie van
Lekker met verse
zalmgerecht. Zeer
(4-6 minuten in de pan). Lekker
groene asperges
Lekker met bijvoorbeeld
ig
met zeewiersalade en sojasaus.
r 2 personen
ardappel-kerststerren
onijnste:
wit
AH Culii Zalmfilet prosecco
en groente.
AH Zalm op huid
“Verkrijgbaar vanaf 13 december.
|
à
à
fi
A
A
de
SA
en