Albert Heijn - Folder van 04.12.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 68 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 04.12.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AEN

EN

4

#

TS

de.

7

allerhande

+

1

a

ore

en zeteenvoudig

de ingrediënten

met saffraansaus

DAT

van dit gerecht op:

=

jeboodschappen-

Le

ye

„A

ljstopah.nlof in

® 60 g boter ® 2 middelgrote Fr

3

aardappelen ® 1 sjalot e 100 ml w

wijn

De

© 1 buisje saffraan (0.05 g) ©

200 as verse

0

B 4

slagroom ® 1 el olijfolie e 4 kleine kabeljauw-

> att

it

kh

haasjes © 50 g babyspinazie ® bakpapi

warm de oven voor op 160 °C. Sm

elt 2 el

\ LL

boter in een steelpan. Schil de aardappelen en

snijd in zo dun mogelijke pla

kjes. Vor

ne.

pr

met bakpapier beklede bakplaat 4 rechthoekjes

ter grootte va

en

beljauwhaasje van

10-12 plakjes, elkaar overlappend. Bestrijk met

et

Lg

de gesmolten boter en bestrooi met zout.

À US

er

in ca. 35 min. goudgeel in de oven. Haal uit de

PR,

oven en druk stevig aan met

2 Snipper ondertussen de sjalot heel fin. Smelt

LS

1 el boter in een steelpan op laag vuur en fruit de

er

zeg

+

à

sjalot 2 min. Voeg de wijn toe, breng aan de kook

4

en laat 1 min. inkoken. Verkruimel de saffraan,

meng met 1 el heet water en voeg samen met

rt

=

Ak

de slagroom toe. Laat 15 min. zachtjes koken

Breng op smaak met peper en eventueel zout.

ES:

&

3 Verhit 5 min. voor het einde van de oventijd

Kom ©

de olie met 1/2 el boter in een koekenpan met

#4

Pia

antiaanbaklaag en bak de kabeljauwhaasjes

“u

p hoog vuur. Keer halverwege. Leg met

re

een spatel op elk haasje een aardappeldakje.

Maak de saus af door de rest van de boter er-

doorheen te roeren met een garde tot een glad,

goudgeel geheel. Verdeel de babyspinazie over

warme borden. Leg de kabeljauw met aardappel

EE

er in het midden op en besprenkel de bordjes

»

99

met de saffraansau:

En

BEVAT pp. 470 kcal - 26 g eiwit. 34 g vet, waar-

Ik

2508

van 21 g verz. - 12 g koolhydraten, waarvan 3 g

N

3)

al

suikers - 0,8 g zout: 1 g vezels - Prijs p.p. € 4.15

Pr

4,

er

ti

Tonijn

Met prosecco

Zalm op huid

|

Wat zachter en milder van

Met topping van pistache,

sa 1 me pure

eale

y

an voor een eigen

rood. Op z'n best als-ie van

Lekker met verse

zalmgerecht. Zeer

(4-6 minuten in de pan). Lekker

groene asperges

Lekker met bijvoorbeeld

ig

met zeewiersalade en sojasaus.

r 2 personen

ardappel-kerststerren

onijnste:

wit

AH Culii Zalmfilet prosecco

en groente.

AH Zalm op huid

“Verkrijgbaar vanaf 13 december.

|

à

à

fi

A

A

de

SA

en